att vara normal är att vara Du

Hej bästa Du!

Jag hoppas att din helg blev vad du önskade den till och att du fått njuta av mycket kärlek och glädje.

Själv har jag arbetat mycket hårt senaste dagarna, veckorna, för att lansera vår nya satsning med doftljus att mina ögon går i kors. Men, ta mig inte fel.

Jag älskar att jobba, men eftersom att lagerpersonalen har sin semester måste jag såklart hugga i, vilket jag naturligtvis hade gjort ändå. Men inte att inleverera 2 ton med varor på lagerplats för hand då jag missat att beställa en lastbil med bakgavellift! Så varje
kartong fick jag och min kollega bära ner för hand, och när man talar om många över tusen i varje kartong som väger 10 kilo så blir man både trött i kropp och knopp..Fastän jag driver ett av Sveriges mest populära varumärken inom doftsättning så betyder det inte att jag bara sitter bakom ett skrivbord. Det finns inte i min värld, utan jag är ofta på lagret och packar varor som våra kunder ska få tillsammans med lagerkillarna. Det är en del av min vardag, vilket gör att jag ofta får frågor hur jag orkar och det ska jag berätta;

^

Det finns inte något som ger mig så mycket energi som att arbeta med människor som ger allt när det behövs. Som ser varumärket som en baby, precis som jag gör. Exakt alla jag arbetar med är delaktiga i vår framgång, och det är sant som skrivet att delägare, säljare, lagerkillar, ekonomipersonal får vara med i alla beslut som tas med nya kollektioner.

Det är inte min mening att lämna över "min" baby på andras axlar men att se hur andra växer med att ta beslut är för mig ett sätt att faktiskt kunna luta mig tillbaka mentalt. Ge och ta, och det är väl då min expertis som fd. rekryteringschef spelar en stor roll.

Har jag en intervju/ möte med en ny samarbetspartner så ska det kännas som att personen har den drivkraft som mig i den konstnärliga ådrad oavsett om du arbetar som säljare, lagerkille, ekonomiansvarig, delägare, osv..Men idag så kände jag att det var dags för mig att faktiskt ta några dagars mental semester från allt vad som heter att plocka varor och se till att dessa kommer på sina lagerplatser! Så jag åkte hem till Stockholm.

Att jag kan ringa till våran lagerchef och fråga om han kan tänka sig att arbeta extra fastän han har semester är för mig inte alls frånvarande. Och, eftersom att vi på företaget är en stor familj så kollade han statusen med sin familj och tackade ja. Detta gjorde att JAG kunde åka hem och ladda mina batterier vilket för mig är den största tacksamhet man kan ge just mig.

Så min resa hem till Stockholm bokade jag med MTR EXPRESS direkt från Halmstad 2 minuter efter att jag fått hans okej att hjälpa till.

Jag är så galet tacksam för nu ska jag ha egentid ett tag (några dagar)TACK till mina fantastiska samarbetspartners som gav MIG ledigt och tog mina pass för att min vila var viktig för mig just nu.


Känslan av att komma hem efter 2 veckor är obeskrivlig!
Bara just att se reklam på hallgolvet gjorde mig glad, för att inte tala om doften av kokos som mötte mig direkt i hallen fastän doftpinnarna står placerade i "stora" rummet.

Förlåt att jag svär nu - men fan vad glad jag är att jag har ett hem!
För att inte fördjupa mig i frågorna om hemlösheten som råder i landet, så ska jag aldrig glömma människor som har det mindre bra! Som använder gathörn som sovrum. Det får bli ett annat inlägg om just denna fråga då jag smärtsamt ser detta varje dag i Stockholm City.


Jag kan avsluta detta inlägg med ovan citat som för mig är 14 ord som säger mer än själva citatet.

Class is knowing what to say
When to say it,
and when to stop

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229