Att vara ihop med en diamanthandlare

Hej bästa Du,
Hoppas att din onsdag är fantastisk.

Jag måste denna kväll dela med mig av min Mr. D’s kollektion som vi idag fick leverans av.

Mr. D arbetar som diamanthandlare och han tillverkar egna smycken som säljs runt om i Sverige och idag fick vi en ny leverans av tennisarmband.

Vi sålde slut på första batchen på 2 veckor, och alla var specialbeställda av kunder, så dem lämnade direkt oss när leveransen kom.

* som alltid när vi gör beställningar till kunderJag fick testa tre av modellerna på min arm och jag säger bara wow! Det glimmar så oerhört vackert med alla diamanter som är lagda på guldet av vitt, gult och rosé.

När man jobbar närma någon som kan göra dessa magiska smycken på direktbeställningar från kunder så är man lyckligt lottad.

Man känner sig nästan ”royal” fastän man bara får se på dessa juveler för några sekunder innan dem överlämnas till sina ägare.Kolla bara på ringen ovan som vi specialbeställde till en kund som ska gifta sig. Vill man inte gifta sig direkt bara av att se dessa juveler?

Vackert.
Eller hur?

Ps: jag blir så stolt över dessa produkter som Mr. D tagit fram.

Jag kan även stoltsera att några av mina vänner har dessa vackra smycken på sig som både kärlekssymbol och vardagligt smycke.. Tänk att både jag och Mr. D fått äran att göra kärleksringar till nygifta par. Så mycket kärlek!

It sparkels all over the place ✨

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229