Anna Belle

Att se skräckfilmer är nog bland det mest spännande jag vet.
Ni vet när kalla kårar går längs ryggraden och när man får hoppa till oförberett när man minst anar det. Då är jag i hamn, och handlingen måste såklart vara en version som baseras på något extra kryddstarkt som när en docka är besatt, eller när det spökar i ett stort hus.

Därför passade mig tredje versionen av Anna-Belle den demoniska dockan mig perfekt att se på bio. Att veta att docka på riktigt sitter inlåst för att det finns en historia bakom är även det lite nervkittlande.


Jag, Diana och Ullis har tydligen samma smak när det gäller filmer, så dem hängde på direkt när jag berättade om tredje versionen av Anna-Belle. Men man kan ju inte gå på bio och se skräckfilm utan att äta ordentligt först så vi träffades upp en timme innan filmen skulle börja och beställde in en sen middag innan filmen. Snabbmat i den direkt versionen då det var tvungen att gå undan.

Att se på menyn att det fanns pytt-i-panna var ju inte helt fel, men tyvärr så blev det inte mer än ögongodis då Diana hittade ett långt hårstrå i sin mat.

Bon Apetit. Not, så tallriken åkte tillbaka och den efterlängtade pytten blev ett minne blott..Istället köpte vi massor av gotta till filmen.
Popcorn och Chips funkar ju även det när man är hungrig.. Ibland...

Men filmen blev lite av en besvikelse.
Visst jag studsade upp och ner för att det var mycket oförberedda händelser, men inte mer än så. Det kändes lite som att gnistan av första filmen som handlar om den tokiga dockan var som bortblåst.

Film 1 var SÅ bra (5/5 poäng)

Film 2 var OK (3/5 poäng)

Film 3 (denna) var var UNDER medel (2/5 poäng)Så med handen på hjärtat så hade vi istället kunna byta restaurang och hoppat över filmen eftersom att den inte ens nådde upp till OK i betyg. Visst är det märkligt? Första filmen av alla man ser är ofta den som är bäst medan uppföljarna blir en slags kamp med att väva ut en story som redan har sagt allt bara för att tjäna mer pengar.

Och varför förstöra hela konceptet med dockans utseende för att skapa mer "feeling"?
Jag tycker att den rikta dockan som är ragdoll ser betydligt mer läskig ut än den påhittade porslinsdockan.Men sällskapet var iallafall full pott så det gjorde ju kvällen till belåtenhet

Har du sett alla tre filmerna och vad tycker du?

Gillar

Kommentarer

dianasdrommar
dianasdrommar,
Så roligt vi hade på Sandhamn kramdianasdrömmar.se/
Kristofferlundqvist
Kristofferlundqvist,
Ja verkligen. Måste vi göra om <3nouw.com/kristofferlundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229