litt sommer i luften

/inneholder reklame

Åh, i dag dukket det endelig opp litt vårvær igjen! Jeg og kompisen min gikk en tur ned til sjøen, for det gøyeste som finnes for en ettåring er sand og vann. Og så elsker jeg roen man får ved sjøen. Perfekt kombinasjon! ♥︎

Det var til og med varmt nok til å kjenne litt på vannet med tærne, bare sånn en bitteliten stund. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommeren nå! Det må jo bare bli en varm og herlig sommer, nå som vi bare kan være hjemme. Er dere ikke enige i at vi fortjener det?

Settet med matchende genser og bukse er fra Gullkorn, kjøpt på Olivias Drøm. Så mykt og digg, og kommer i mange fine farger. Nesten så jeg tenker vi må kjøpe et i den fine okergule fargen også!

Luen og jakken har jeg strikket. Luen er vriddhiplue fra gs design, og jakken er ankersjakke fra Petite knit. Tror jeg må strikke en lue i litt mindre varmt garn så han har en som passer perfekt til vår og sommerbruk også!

Liker

Kommentarer

Ester
,
Gullkorn klærne er bare så deilige og myke ❤️ Også så kul med vriddhiplue 😍
kristinw
kristinw,
Jaa supermyke 😍 Og ja den luen er så kul 🙊 Tenkte å strikke en mer sommerlig variant snart. Kanskje Nat også trenger en?
nouw.com/kristinw
emiliehelle
emiliehelle,
Åh, for noen herlige bilder<3
nouw.com/emiliehelle
kristinw
kristinw,
Åå takk😘
nouw.com/kristinw
Buroyfoto ,
Det er så godt når sommeren viser seg! Så herlige bilder <3 Jeg blogger nå på en helt ny bloggplattform, jeg blir veldig glad for besøk!
buroyfoto.bloook.no
Lisebrevik ,

Nydelige bilder av den lille <3

lisebrevik.no

Subscribe

Instagram @kristinwallem