Hallå godingar. De har gått ca 3 veckor sen vi lämnade Sverige och vi saknar redan svensk mat, känns ostabilt. Men tänk typ svensk grillat, riktig frukost, husmanskost eller varför inte tacos!!!! Och de jag aldrig trodde skulle hända, två tjejer kom och snackade med oss när vi låg och solade på stranden. Snackade om typ hela Phuket, sen nämner dom "och så är de jättegod tacobuffé här på Harrys som ligger precis här borta" Jag och Ellinor höll på och dog!!!! Så gissa vart vi var hela kvällen nu och åt tills vi nästan spydde... SÅ VÄRT!! Så som vi har saknat ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja precis, 10 dagar senare på Koh tao. Vi har haft helt underbart, hör hade jag gärna stannat.. Men de får bli en annan gång, nu mot nya och andra äventyr! På koh tao jag vi haft alldeles för varma och soliga dagar till regnskurar, långa festnätter, hela dagar på stranden, mött helt fantastiska människor, gjort ett flertal dyk i hav bland korall, fiskstim, miljoner med färgglad fiska och så Nemo såklart! 🐠(Koh tao, en av världens topp-ställe att dyka på) All detta tillsammans med bästa instruktörerna! Er saknar jag redan och vi sågs igår.. Er kommer jag garanterat träffa igen men då i Advance-kursen, som kommer ta mig ytterligare ett steg i dykning. HELT OTROLIGT! Något jag alltid ha velat men aldrig trodde skulle fastna för så hårt. TUR vi ses igen Koh tao och Bans diving! 👊🏼👏🏼🌏 Sista kvällen käkade vi middag tillsammans och kollade på filmen som vi hade en kille med oss ner på ett dyk och filmade oss, så häftigt!
Saknar det redan...

Likes

Comments

Gokväll världen. Är är de dags för sängen efter en hel dags dykning, har alltså för första gången dykt i hav på 12m djup, vilket var de häftigaste gjort i hela mitt liv. De är verkligen en helt ny värld! Att få simma mellan koraller och bland fiskar helt utan problem. Har alltid varit en vattenmänniska, så att göra denna Open water course är på Koh tao var givet dör moi! Imorgon måndag begär vi oss ut för två sista dyk på djupa 18m, därefter är jag certifierad och får dyka varit jag vill i hela världen. Ganska coolt ändå 😎🌏🐠

Likes

Comments

Nu är de långt mellan skivandet känner jag.. Aja, har ju annat att göra om man säger så 😎 Efter en längre transport än vad vi trodde (som de jämt är här i thai) så är vi framme i Koh tao. So far de härligaste stället, de är en mycket liten ö och mycket folk och fest! Här passar jag utmärkt känner jag redan. Och nu när jag skriver detta så har vi varit här i ca 4 dagar.
När vi skulle ta oss hit så sa dom "de tar ca 1h och 45min" okej tänkte vi, skönt!!! Men som vi har fått veta och blivit lite förberedda på innan så är de dåliga på tidsuppfattning thailändare.. Hur som haver tog de lite mer än 3timmar!!!!
Jag och Ellinor trodde vi skulle svimma på båten, varmt och förjävligt mitt ute på havet. Väl framme känns de värt iaf, superhärlig ö och snygga å härliga människor 👫

Likes

Comments

Jaha, hello my fellows! Just nu ligger vi i våran säga på vårat hotell på Koh samui, som är vårat första stopp. (De tog 16h hit från Bangkok med den läskigaste tågresan!!!!!)
Vi har endast ägnat 4 dagar här med sol och bad som att "bli varm i kläderna" och jobba på brännan 😎 Imorgon lämnar vi redan denna fina ö, tack så mycket! Men ser fram emot ett ännu finare Koh tao som ligger näst intill. Får se vad den har att bjuda på. Ha de och godnatt. Puss K

Likes

Comments

Tjena gänget! Utanför fortsätter snön falla och jag sitter inne för att inte frysa ihjäl som fort man sticker ut näsan genom dörren, nej tack.
Har kallat denna helg "sista helgen med gänget" nästan hela ligan från Falun kommer på besök för övernattning och umgås så mycket vi bara orkar, och ett litet hejdå när jag åker nästa söndag 🌏 Tanken av att få vistas i tropisk värme, bli brun som pepparkaka och leva på playan dag ut och in får mig att spricka *snart så snart så*. Puss K!

Likes

Comments

Som rubriken lyder.. Sitter just nu hemma i -20 grader. Det är så kallt så det spelar ingen roll vad man har på sig, de skriker i ansiktet när man är utomhus, tur de är så himla fint ute med all snö och solen som skiner så de glittrar. Fast om 11 dagar blir de totalbyte av temperatur. Måste verkligen njuta av dessa dagar trots -20..
Och ja, idag öppnade jag ryggsäckarna, tyckte de va dags.. 🙄 Puss K.

Likes

Comments

​Nu börjar de kännas att de drar igång, från just denna stund.

Nu är de ca 2 veckor kvar vi står på Arlanda tillsammans för att lämna Sverige bakom oss ett tag för att sätt oss på planet till Bangkok för att börja våran resa i Asien där. Just nu känns allt overkligt.. "de va ju nyss 100 dagar kvar.." Men jag är så förväntansfull, detta blir min första backpacker-resa. Och de ska bli så kul!!

Likes

Comments