TILLBAKA TILL VARDAG

Hej, nu var det ett tag sen igen!

Det är sällan man hinner blogga så mycket som man egentligen har tänkt sig och vill. Nu när vardagen och alla rutiner är tillbaka kan det kännas lite stressigt att få ihop allt. Det var ju trots allt ett bra tag sen man gick i skolan, lagade matlådor, tränade mycket samtidigt som man har en partner som jobbar heltid och tränar/spelar match var och varannan dag. Mitt i allt detta vill man också få tid för varandra men också kompisar och familjen.

Något som jag anser tar upp ganska mycket tid av min fritid är småsaker såsom att diska, tvätta men framförallt städa. För mig är det en viktig del att det är fräscht och städat hemma. Det skapar ett lugn i mig och sen blir det en mycket trevligare miljö att vistas i. Jag vill därav att det städas minst en gång i veckan och sen en storstädning en gång i månaden. Detta är inget jag ser fram emot i min planering av fritid och jag gissar att många andra håller med om det.

När jag var liten och bodde hemma i ett hus tillsammans med min familj hade vi städhjälp en gång per två veckor. Jag har insett att det måste underlättat vardagen ganska mycket för mina föräldrar som inte bara hade sitt liv att planera utan även tre barn. Där har jag tur att jag bara bor i en liten tvåa med min sambo, men när jag blir äldre, skaffar barn och flyttar till hus skulle nog jag uppskatta lite hjälp med i alla fall grovstädning en gång i månaden. Ett annat tillfälle då jag skulle uppskatta städhjälp är vid flytt, det upptäckte jag i somras när jag flyttade. Var precis inne på en sida som sysslar med flyttstädning Stockholm, så nästa gång kanske man passar på att ta hjälp av en firma.

Ha en bra dag!

Bild från: https://medium.com/@fintrent/vad-man-ska-g%C3%B6ra-med-mat-n%C3%A4r-man-flyttar-7-steg-f%C3%B6r-att-minska-matavfall-d1f9c884de50

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,