Hej på er! Efter en hektisk gårdag sitter jag nu äntligen i min lägenhet i San Sebastian. Gårdagen började först med ett inställt flyg, sedan blev ersättningsflyget försenat vilket resulterade i en kubbande Kristin på Münchens flygplats för att PRECIS komma på anslutningsflyget innan gaten stängde. Tror aldrig jag sprungit så fort i hela mitt liv, eller nej, problemet var att det inte alls gick fort pga av all packning men kan säga att jag aldrig varit så andfådd. Självklart förflyttade sig inte mitt bagage lika snabbt och därför sitter jag här nu utan. Då kan man ju säkert tänka att jag var jättesmart och packade ner massa bra grejer i handbagaget, men hör och häpna, det jag hade packat ner där var sommarklänningar och skor, precis vad jag behöver just nu. Hoppas verkligen att det kommer nu på morgonen någon gång, lite sugen på att duscha och bädda min säng.

Idag ska jag möta upp en annan svensk tjej som också kommit hit och börja med att gå och handla lite nödvändigheter. Sedan ikväll är det San Sebastian day, det är tydligen det största eventet här och de spelar trummor i 24 timmar. Spännande. Nu ska jag göra ytterligare ett försök i att få igång vårt wi-fi som inte riktigt vill samarbeta med mig. Önska mig lycka till!

Adios!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Titta så fin himlen var härom kvällen. Eller ja kväll och kväll, solen går ju ner innan halv fyra så det var väl en överdrift. Just nu sitter jag dunderförkyld och febrig mitt i ett packkaos och får inget gjort. Låg nerbäddad hela gårdagen och planet går om 24 timmar så det är väl dags att sätta igång. Nästa gång vi hörs är jag i Spanien och tänker inte komma hem förrän i Juni. Hej hej!

Likes

Comments

​​​

Spenderade lite över en vecka i snöiga Åre över julledigheten med stora delar av släkten. Det snöade i princip konstant hela veckan vilket var mysigt men lite segt då framkomligheten i skidbackarna blev begränsad. Dagen innan nyårsafton tog jag nattåget till Göteborg för lite nyårsfirande vilket tog 13 (!!!) timmar vilket jag fortfarande tycker är helt sjukt, haha. 


Idag har jag träffat min efterlängtade Heddis här i Lidköping, men imorgon beger jag mig tillbaka till Stockholm och lilla läggan där tentaplugg väntas i en veckas tid. SÅ taggad, eller inte. 


Nu kan ni sluta fundera över hur jag spenderat mitt jullov. Kram på er! 

Likes

Comments

En blogg. Återigen. Inte speciellt förvånad då jag alltid faller tillbaka till ställen där jag kan skriva av mig om allt och inget. Imorgon gör jag min sista jobbdag innan jag beger mig till Åre för lite julfirande med familjen och sedan lite jullov innan jag slår mig till ro i Spanien ett tag. Nu måste jag ta tag i livet lite. Hej hej!

Likes

Comments