Header

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I går var vi på Dyrskun i Seljord i Telemark og det var helt fantastisk! Vi så ikke så mye på dyrene denne gangen men vi gikk mellom alle bodene å tittet på alt som dem hadde fremstilt, jeg tok ikke så mange bilder i og med at det regnet en god del og jeg hadde egentlig mer enn nok med å passe på at paraplyen ikke stakk noen i øyet. På slike stedet går man som sill i tønne! men det ble noen mobilbilder som jeg tenkte å dele med dere

Denne gangen fikk jeg sittet i drømmebilen min, en rød lekker range rover! spist svele og ferske smultringer! alt i alt har det vært en veldig fin dag som vi avsluttet med thai mat!

Håper dere hadde en like fin lørdag som meg så ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag så snakkes vi mer senere!

Likes

Comments

/Ambassadør for Rabble/

Nå som vi går mot høsten er det viktig å ha et par gode sko på bena, det er mye fint som er ute å går nå og jeg tenkte å vise dere mine favoritter fra Bianco , Zalando og Get inspired.Jeg vil tipse dere om Rabble.no som er en nettside fullspekket med rabattkoder, kampanjer og ulike tilbud til utvalgte nettbutikker.

Her / Her / Her

Her / Her / Her

Her / Her / Her

​God shopping!

Likes

Comments

Dette er sanger som får meg til å ville danse og synge på full hals! ordentlig happy- songs etter min mening! Noen gamle slagere mens noen nye som folk fortsatt hører på. Hvilke sanger er deres happy-songs?♥

Likes

Comments

Hei alle sammen og god søndag!

En ny uke er slutt og vi går inn i en ny med blanke ark og nye muligheter, jeg husker i 7ende klasse en lærer som sa dette hver dag,"ny dag, nye muligheter" og helt siden da har jeg faktisk trodd og levd litt etter det. For selv om du kanskje droppet treningen i går er det nye muligheter i dag, ikke la det som skjedde forrige uke påvirke den nye uken! sett deg heller et mål om at denne uken skal bli mye bedre!

Ukens høydepunkt... denne uken har det gått veldig rolig for seg men jeg tror jeg skal fremheve mandagen som en av de beste dagene denne uken. Da var jeg nemlig på møte med NAV og fikk litt råd og tips pluss at jeg har blitt meldt på jobbsøkerkurs som jeg håper å få startet på fortløpende! Jeg gikk hvertfall ut av kontorene deres smilende og med nye håp og mål og det er viktig!

Ukens Nedtur... Nedtur og nedtur men denne helgen skulle egentlig jeg tilbringe i Fredrikstad med min kjære men ting skjer og det passet seg ikke slik likevel. Men vi tar det alltids igjen senere, vi har en del å gjøre hver for oss så vi har ikke så mye tid til hverandre lengre men det må vi passe på å få til. Fredag hadde vi vært sammen i 1 år og 11 måneder også, så 2 års stempelet nærmer seg og da MÅ vi passe på å få gjort noe sammen ♥

Ukens cravings... Mango! Lørdag kjøpte jeg to av dem og de gikk ned på høykant sammen med min nye favorittsaft, Zeroh med Ananas, naaam!

Ukens sang... Flashlight - Jessie J

Ukens film... Bølgen. På torsdag var hele familien på kino og så den veldig mye omtalte filmen. Jeg ville vite hvorfor alle hadde så ulike meninger om den, noen sa den var dårlig mens andre mente den var sinnssykt bra! min mening er at de hermet kanskje litt etter disse Hollywood-filmene når det kommer til katastrofefilmer og noen sa at mange fikk lyst til å besøke Geiranger etter å ha sett denne filmen. Vel, min mening etter å ha sett den er at jeg ikke skal dra dit, noen gang! jeg er en person som er livredd for naturkatastrofer og som er veldig heldig å bli skjermet for det meste her jeg bor og jeg syntes teksten på slutten av filmen ikke gjorde det mer innbydende å dra dit heller. Men for all del en veldig fengende, dramatisk og spennende film, startet litt tregt men kom seg etterhvert som det begynte å skje noe i fjellet.

Ukens latter... Var i kinosalen da vi så Bølgen. Altså det er greit at vi fikk deluxe salen med skinnseter å hele pakka men man er fortsatt på et offentlig sted og ser en film. Det jeg snakker om er nemlig en mann som hadde tatt av skoene sine og slengt dem på stolen foran. Æsj! det går an å oppføre seg når man er på et offentlig sted og jeg syntes det bare var uhygienisk og ekkelt! men jeg lo selv om! tenk dere de skitne sokkene a! nei æsj.

Ukens nyhet... Jeg har noe jeg veldig gjerne vil fortelle dere men jeg må nok vente litt til før alt er hundre prosent i orden. Men jeg kan si at det blir forandringer her på bloggen og jeg er kjempespent på hvordan det blir og hva der syntes.

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har vi fått inn noe nytt i den koselige lille koken vår, nemlig lysballer. Det er så utrolig koselig på kveldstid å sette dem på. Nå som det begynner å bli mørkere på kvelden får vi jo brukt dem ganske mye også.

Jepp fredagsblomstene holdt visst ikke så lenge stakkars. Jaja hva syntes dere?

Likes

Comments