Hei! Mitt navn er Kristine Øren og jeg har startet denne bloggen for å dele mine opplevelser fra mitt utveklsingsår. Jeg skal til til Wales i 2017/18 gjennom opplegget som Hordaland fylkeskommune tilbyr. Mer spesifikt skal jeg bo i en by som heter Barry, og den ligger ca 20 min utenfor landets hovedstad Cardiff. Jeg skal gå på Barry comprehensive school sammen med ca 8 andre elever fra Hordaland fylkeskommune. Link til skolens hjemmeside finner du her: http://barrycomp.com/ , om du skulle være interessert i det.

Denne bloggen har jeg hovedsakelig startet så familie og venner kan følge med på mitt år i Wales, men også så jeg kan se tilbake på tiden der, altså litt som ett offentlig fotoalbum/journal. I tillegg lagde jeg denne bloggen slik at elever som vurderer å søke på det samme opplegget i senere år, kan finne informasjon et sted. Det hjalp veldig for meg å lese om andre sine erfaringer og opplevelser når jeg bestemte meg for å søke.

Til nå har jeg vært på ett møte med de andre elevene, der vi elever som skal reise sammen spiste på Zupperia i Bergen sentrum. Etter dette var vi på ett møte med foreldre der vi fikk mye info om hva som kommer til å skje fremover. Ellers går det meste av info over email der vi gradvis får mer og mer info. Til nå vet jeg skolen min, som nevnt, og hvilken fag jeg skal ha: Fysikk 1, Kjemi 1, Matte R1 og Fransk. I tillegg må alle ha et fag som heter Welsh bac, som er et fag der vi lærer ting som skolene i Wales mener alle burde kunne.

Jeg skal bo i en vertfamilie, ikke så alt for langt (opptil 1 time med buss) fra skolen. Jeg vet dessverre ikke noe om vertsfamilien min enda, og vet heller ikke når jeg får vite noe om det, men går ut ifra at det ikke er så veldig lenge til.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments