Onsdag 16-18 august dro vi som skal reise til Wales, til Manger folkehøyskole på Radøy, for å ha norsk intens kurs i to dager, og for å få litt info om året som kommer. Vi må ha dette pga at vi ikke skal ha norsk undervisning det neste året (utenom ett par helger der en norsklærer kommer til Wales). VI bodde på folkehøyskolen på rom tre og tre, og ble godt/bedre kjent med hverandre, noe som var veldig kjekt! I tillegg til å bli kjent med hverandre, ble vi også kjent med elevene som hadde vært i Wales i fjor ettersom de kom på besøk den ene kvelden, og fortalte om deres opplevelser og erfaringer. Det var nyttig å høre på hva de hadde å si og ikke minst å se de igjen. Jeg var nemlig i Wales i Januar 2017 med familien for å sjekke ut stedet og fikk da arrangert ett møte med elevene på Cardiff and Vale College, som er en av skolene i Wales. De hadde uansett mye god info å komme med. Ellers var det hyggelig å være der med gjengen, gleder meg til å reise!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Teltturen er overstått! Lite eller ingen søvn, pølser til kvelds og frokost, kortspill og god stemning! Lar bildene si resten

Likes

Comments

Fikk en mail for to dager siden der overskriften var "Hello from Wales"!! Det var virkelig en lettelse og jeg kjener at jeg gleder meg veldig nå I mailen presenterte det seg en veldig hyggelig dame med navnet Viv. Hun bor i Barry, sentralt og ved stranden og ca bare 20 min fra skolen, som er supert Hun bor alene men har to sønner i 20-årerne og en svart labrador (!!!), som bor hos faren hennes, men uansett, hund er hund. Det var en stor lettelse å få vertsfamilie nå, er ganske greit å ha det på plass etterhvert ettersom det er under tre uker til jeg reiser!

Andre nyheter er at vi utvekslingselever som skal til Wales sammen i dag (13 august) skal på telttur, i regi av oss. Dette er ikke noe som er arrangert av Hfk, men noe vi fant ut vi skulle gjøre. Blir litt som en oppvarming til turen til Manger 16-18 august der vi skal ha norsk og historie intens kurs, ettersom dette er fag vi ikke kommer til å ha på ett helt år!


Likes

Comments

Heyhey, nå er det under en måned igjen til avreise 1. september og det begynner å gå opp for meg at eg faktisk skal reise. Har nå gått i 2-3 måneder og ventet spent på at vertsfamilien min skal ta kontakt med meg, men det har derimot ikke skjedd. Jeg fikk en mail i dag der det sto at vertsfamilien min hadde fått feil mail adresse og at det er grunnen til at de ikke har tatt kontakt, det var en lettelse å høre. Det som skjer nå er at den riktige mail adressen min blir sendt til skolen min Barry, også har de ansvar for å sende den til vertsfamilien, med andre ord er det rett rundt hjørnet nå(!!!)

Dagene nå går til å tenke på alle småting som må fikses og ordnes før jeg reiser, f.eks ombooking av tannlegetimer, hva jeg skal gjøre med posten min, kjøpe ny koffert osv osv... Har så vidt pakket opp kofferten fra ferie i Croatia, og tenker allerede på hva jeg skal pakke til neste reise, som da er Wales. Om noen er interessert, så lagde en jeg liten video fra ferien, og jeg vet det ikke er Wales relatert, men iallefall reise relatert så det er noen unne innenfor. Her er iallefall den:

Likes

Comments