God morgon fina! Idag har jag tagit en låååång sovmorgon - jag är nämnligen ledig två dagar nu, mitt i veckan. Så ovanligt men så skönt. Som lilla körsbäret på toppen, så har filter s 04 släppts som jag väntat på så länge. Så nu ligger jag i sängen och dricker mitt favoritte. Min nya fina mugg är från HM Home!

Resterande av denna vecka ser ut såhär;

Torsdag: Ledig med nada inplanerat!

Fredag: Jobb till stängning, därefter möta upp Johanna för lite mys innan vi ska på en födelsedagsfest på push. Kul!

Lördag: Jobb idag med faktiskt, alltid jobbat helger sen gymnasiet så tycker inte det är jobbigt alls. Mysiga kunder på helgen som slöshoppar.

Söndag: Ledig här igen. Tänkte ta en fixar-dag och ta tag i min balkong som fått agera källsortering nu när min bil varit på lagning.

På tal om min bil. Fick inbrott i början av januari - behöver inte ens kommentera annat än att jag blir så sjukt trött på mänskligheten ibland. Men nu efter 2 månader är den klar, hämtade hem den i måndags. Hurray! Anyways, nu ska jag dricka upp mitt te och göra lite frukost. Puss på er!

Likes

Comments

Sköna lördag! Efter en vecka fullspäckad med jobb, är det så efterlängtat med en ledig helg. Inventering har stått på veckans schema, men inte för min del då jag valt att stå ute i butiken istället. Min comfortzone. Älskar verkligen mitt jobb, skulle inte kunna se mig själv någon annanstans just nu. Jag och Sofie avslutade min jobbvecka med en supergod middag på NONNA igår. Och WOW vad det var gott. Lever ju för pasta och här snackar vi. Ville verkligen välja allt från menyn men slutade med deras ragu. Enkelt men gott!

Nu är det dags för mig att bege mig mot gymmet, något mer finns ej planerat idag. Så skönt! Puss på er sålänge, och välkommen till min nya blogg! Alltid lika trevligt.


Förrätten som alltid går hem; CAPRESE! Hann inte fota ragun innan den slank ner tyvärr!

Likes

Comments