Header

Jag hade egentligen tänkt att göra ett blogginlägg i lördags men eftersom att jag inte hann det så tänkte jag att jag hade kunnat göra det igår, men igår kunde jag inte logga in av någon konstig anledning...

I fredags åkte jag och min lillasyster till Trollhättan för att kolla på bio och vi valde att kolla på It. Jag berättade för min äldre syster att vi skulle se den och då sa hon att det var den värsta filmen hon någonsin har sett och att hon aldrig kommer kolla på skräckfilmer igen. Med tanke på att vissa har sagt att den är jätteläskig medan andra har sagt att dem blivit typ besvikna för att det inte alls varit som en skräckfilm så tänkte ja hur läskig kan den vara egentligen. Samtidigt fick man ju en liten dålig känsla av att syrran sa så. Visserligen är hon känsligare än mig när det gäller skräckfilmer. Även om vissa kan vara äckliga brukar jag inte ha ont av det. Men sen beror det väl också på ifall man har någon fobi för clowner, vilket jag inte har. Jag förstår inte vad som är så äckligt/läskigt med dem. Dem är väl inte så fina, men inte läskiga 😂
Hursomhelst så tyckte jag faktiskt att filmen var väldigt bra och inte alls läskig. Den var lite smått creepy i vissa scener, men jag trodde faktiskt att den skulle vara värre. På något sätt var den rätt smått mysig ändå, haha! jag, och dessutom min lillasyster är fett taggade på nästa It film, som dock kommer om 2 år, så det är ju rätt långt kvar, tråkigt nog.

Efter bion tog vi bussen hem till mormor där vi sov över under natten, eftersom att klockan var typ halv tolv när filmen var slut. Det sega var ju att bussen var typ en kvart försenad så det blev rätt sent innan man gick och la sig.

I lördags samt söndags var jag hos en kompis, där jag dessutom sov över från lördag-söndag, och igår åkte jag hem igen.
Det hände väl inte så jättemycket igår kväll. Jag satt och kollade på de tre sista avsnitten från unga föräldrar och sen senare vid typ halv tolv kollade jag på Maze runner, alltså den första, och idag kollade jag på den andra. Jag är så sjukt taggad på trean som ska komma i januari 😍 Visserligen är det ett tag kvar men samtidigt går ju tiden så himla fort. Men den kommer nog bli riktigt grym, hoppas jag i alla fall, med tanke på hur bra ettan och tvåan är.

Mer än så har det väl egentligen inte hänt, får väl se vad som händer resten av dagen/kvällen.

Men jag hoppas att ni haft en riktigt bra start på denna veckan 😊

Kramar! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments