Header

​Idag var det första skoldagen efter sportlovet och jag måste säga att första skoldagen var ganska seg men ändå riktigt bra på samma gång.
Morgonen i skolan började med att vi hade gemensam sånglektion, vilket innebär att alla sångelever som har just den läraren har en gemensam lektion där man får lära sig att sjunga inför varandra, det kan vara riktigt jobbigt ibland men det är väldigt lärorikt. Idag så bad min lärare mig att sjunga, vilket jag faktiskt tyckte var lite smått jobbigt, men det gick hyfsat bra även om det kunde gått bättre, men det kunde varit värre.
Nästa lektion hade vi ensemble, vilket jag inte riktigt såg fram emot, men vi började på en ny låt vilket kändes roligare, men det slutade med att vi började med en typ rock låt, och just den stilen är så långt ifrån min stil man bara kan komma, även om det lät riktigt bra, mycket bättre än skitoriginalet med tanke på att vi har blåsinstrument i ensemblen x) dock så var låten VÄLDIGT tråkig på något sätt, men ändå väldigt lätt att lära sig.
Min sista lektion bestod av bild, vilket var rätt soft, men samtidigt lite smått segt eftersom att jag var så galet trött just den lektionen, sov bara ungefär 6 timmar i natt eftersom att jag la mig lite för sent igår kväll men sen när jag väl skulle sova kunde jag inte sova, så det tog ett litet tag, men som tur är, är måndagar min allra mest soft dag på hela veckan, även om måndagar är fett sega, eftersom att det är måndag.

Men hoppas att ni haft en superbra dag, min har varit rätt bra 😌

/Kristin!🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag vaknade jag av att det var snö, eller frost på bara träden. Jag vet inte om det var snö eller frost, eller så kanske det var både och, men det såg rätt coolt ut måste jag säga, speciellt eftersom att det knappt låg någonting på marken! 😃
Idag är det i alla fall det sista dagen under sportlovet vilket betyder att det redan är skola imorgon igen, vilket suger måste jag säga. Det tråkiga är väl att det knappt har hänt någonting under lovet. Det enda som jag uppskattade var väl när alla i familjen utom jag åkte till Ullared, det var verkligen så skönt att få kunna vara hemma själv för en gång skull.
Det som dock varit riktigt skönt med lovet är att man har kunnat sova ut varje dag, och inte bara nu under helgen, även om jag har haft några dagar som jag faktiskt har vaknat någorlunda tidigt, vilket på ett sätt har varit riktigt skönt, även om jag mer än gärna vill sova vidare, fast att det inte riktigt går.

Men hoppas att ni haft ett riktigt gött lov, ni som har haft, och ni som har fått, hoppas ni får en superbra vecka under lovet! 😊

/Kristin!🌸

Likes

Comments

​Idag känner jag att jag haft fullt upp igen. Jag har grejat på rummet och rensat min klädesgarderob då jag tog bort en hel del kläder som jag inte använder och som var trasiga. Sen när jag äntligen kände mig färdig märkte jag att jag hade en kartong som jag hade kläder i, jag hade lagt de där i för att kläderna i garderoben började att lukta sen rummet målades om, så ville inte att resten också skulle det. Det slutade med att jag flyttade över min lillasysters kläder till min storasysters gamla garderob, syrran hade nämligen sina kläder inne på mitt rum eftersom att vi delade rum för några år sen. Jag kände verkligen att jag inte fick plats med allting så det känns rätt skönt att kunna ha två garderober nu. Kanske dags med en lite större snart?!?

Men hoppas att ni haft en bra dag, min har varit rätt bra känner jag. Jag har fått så mycket gjort de här två dagarna som jag har varit ensam hemma (nu är dem andra dock hemma igen) och det känns riktigt skönt, speciellt också att mitt rum börjar bli som jag vill, nästan i alla fall! 😊

/Kristin!🌸

Likes

Comments

Idag känner jag verkligen att jag haft fullt upp precis hela dagen, så nu känner jag mig riktigt trött måste jag säga.
Jag vaknade vid ungefär 09:10 av att mamma kom in och väckte mig eftersom att alla utom jag skulle åka till Ullared och samtidigt sova över där, jag kände att jag absolut inte hade någon stor lust med det, det finns några anledningar varför, annars älskar jag att vara på Ullared. Efter en stund efter att dem hade åkt gick jag upp eftersom att jag skulle träffa min syster på Överby för att vi skulle kolla på present till mamma, och eftersom att ingen är hemma så blev jag ju tvungen att gå till busshållplatsen som ligger 1,5 kilometer hemifrån, det kanske inte är så jättelångt för att bo på landet, men man hade ju uppskattat att ha en bil och körkort, eller åtminstone en cykel... Men vi hittade 3 grejer, men funderar på om jag ska köpa något enskilt till henne 😄
Någon timme senare åkte jag hem och käkade mat. Jag har tvättat också lite kläder idag, vilket jag kände var behövligt. Sen så har jag grejat på mitt rum, eftersom att det är nymålat och nytapetserat så har inte kunnat sova där, men i natt ska jag äntligen sova där istället för att sova på syrrans rum. Det känns verkligen så gött känner jag! Så jag kan säga att jag känner mig riktigt trött ikväll, det ska bli SÅ SKÖNT att få gå och lägga sig sen om en stund, just nu känns det lite för tidigt, klockan är ju trots allt bara lite efter halv elva.

Men hoppas att ni haft en superbra dag, min har varit någorlunda bra känner jag.

/Kristin!🌸

Likes

Comments

​De senaste dagarna har jag faktiskt kollat runt på nätet, kollat efter jobb och kollat lägenhet och så. Det är bara 109 dagar kvar till studenten och jag har seriöst ingen aning om vad jag ska göra efter skolan.
​Min plan är väl att söka jobb på det jag kan få utan någon speciell utbildning eftersom att jag inte har så jättestor lust att plugga vidare efter skolan. Jag känner mig verkligen så galet skoltrött, har varit det ända sen jag gick i åttonde klass och ska jag vara ärlig så hade jag lätt valt att jobba istället för att behöva gå i skolan. Jag märkte i somras hur roligt det var att jobba, då jag hade mitt allra första sommarjobb, och det var inget speciellt jobb. Visst att jag inte är någon morgonmänniska, men hellre att jag jobbar och tjänar pengar än att gå i skolan för att bara få 1050 från CSN, det är ju inte så att man kommer så jättelångt på det om man skulle skaffa en egen lägenhet liksom. Dock så är det väl inte så jättelätt att hitta lägenhet heller, men att hyra ett rum eller vad som helst hade jag nog gjort för att få flytta hemifrån.

/Kristin!🌸

Likes

Comments

Det finns alltid grejer här i världen som man vill ha. Alltid ska det vara nytt och fräscht.
Just nu skulle jag vilja ha:

1. En klädstege.

Denna klädstege hittade jag på Åhléns och jag skulle verkligen vilja ha en, jag tycker att det är så snyggt att ha en och jag tror att den hade passad väldigt bra på mitt rum.

2. En ny garderob.

Jag har alltid velat ha en riktigt snygg garderob för mina kläder eftersom att den jag har nu är extremt ful och egentligen alldeles för liten för alla mina kläder...

3. Ett trumset.

Jag har typ alltid velat ha ett trumset, men att jag skulle skaffa mig ett skulle ju aldrig ens hända. Dels för att jag inte ens har någon plats över huvud taget för ett och för att det är så galet dyrt, men mest för att jag förhoppningsvis inte kommer bo hemma så länge till.

4. Egen lägenhet.

Ska jag vara ärlig så har jag alltid, och då menar jag verkligen alltid velat flyttat hemifrån och ha en helt egen lägenhet som man kan kalla sitt egna hem och kunna göra exakt vad man vill, komma hem när man vill, gå och lägga sig när man vill (gör jag i och för sig), äta precis vad jag vill och så vidare. Jag har alltid velat bo i en stad och då i en lite större stad där det händer lite mer, då jag alltid har bott på landet och landet är inte uppskattande av mig, speciellt inte när man bor i världens ände på världens tråkigaste plats. Jag älskar dock landet under sommaren, men just det att kunna åka när man vill har ju aldrig hänt för mig, vilket suger.

5. En ny telefon.

Det finns dem som byter telefon typ hela tiden, sen finns det dem som byter telefon efter något år, men sen finns det ju också dem som har kvar sin telefon i flera år.
Som jag har skrivit förr är jag rätt sugen på att byta ut min telefon till någon nyare och fräschare, det hade varit rätt nice, speciellt när jag fick reda på att Telia hade ungdomspris upp till 27-årsåldern vilket gör det ännu billigare och bättre.

Det finns egentligen hur mycket mer som helst som man verkligen vill ha, dock så kan man ju inte få allting här i världen, och saker gör väl en ändå inte lyckligare, även om det ibland kan kännas som det. Visst att det är gött när det är nytt och fräscht, men det känner man väl bara för stunden.

/Kristin!🌸

Likes

Comments

Alltså jag hatar verkligen sega lördagar, eller helger över huvud taget, det finns verkligen inget värre när man är ledig...
Idag har det verkligen inte hänt någonting. Det enda jag har gjort idag är att lega i sängen och läst, åkte sen hem med mamma som var i Trollhättan och när jag kom hem kollade jag två avsnitt av ung & bortskämd som jag missat och som nu går på tv igen. Det har inte hänt något mer och jag blir typ tokig på hur uttråkad jag faktiskt är!!
Ni kanske har några tips på vad man kan göra själv en tråkig lördagskväll?! Ni kanske kan ge mig något filmtips eller vad som helst, det hade varit så snällt! 😃

Jag hoppas verkligen att åtminstone eran dag har varit mycket bättre än min!

/Kristin! 🌸

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit en sådan dag som jag inte orkat göra någonting, vilket har varit rätt skönt fast samtidigt lite smått segt.
Jag vaknade strax innan tolv, det blev att jag gick och la mig väldigt sent i natt. När jag vaknade kände jag verkligen att jag hade lust att somna om, men jag kunde inte med att göra det. Mest av dagen har jag bara legat i sängen och läst boken som jag lånade av skolan för drygt en månad sedan och jag känner verkligen att jag knappt har kommit någonstans... Men jag har hunnit läsa lite idag och det blir nog mer sen senare igen.
Just nu sitter jag på bussen till Överby eftersom att mamma och mina småsyskon är där och handlar, så jag ska passa på att åka hem samtidigt eftersom att jag inte sov hemma i natt. Jag känner mig dock inte så jättetaggad på att åka hem...
Men jag skriver nog mer sen 😜

/Kristin! 🌸

Likes

Comments

Jag säger bara: ÄNTLIGEN LOV! Och jag har verkligen inlett lovet på bästa sätt, nämligen med mina kära vänner i kyrkan.
Jag åkte till kyrkan redan vid 17-tiden eftersom att jag skulle vara med på lovsången, så vi övade i typ 1,5 timmar innan. Innan jag åkte till kyrkan tog jag mig dock en liten sväng till Espresso House eftersom att min syster jobbar där och hon hade kommit hem från Spanien. Där blev det att jag fick en gratis chilatte, det är verkligen aldrig fel att ha en syster som jobbar där säger jag bara! 😉
Senare sen i kyrkan spelade några av mina vänner rundpingis, men jag kände mig inte så taggad på att vara med då jag hade/har migrän, och springa eller röra på sig över huvud taget är verkligen ingen bra kombination! 😓 Jag hatar verkligen att ha migrän, dock så är det inte som allra värst, men det är fortfarande inte då nice...
Senare under kvällen så drog folk igång leken maffia, ni vet den där leken som går ut på att man sitter i en ring och så finns det några maffior som ska försöka få död på alla och resten ska försöka lista ut vilka dem är och så vidare. I början var vi typ 8 pers som ville köra men det slutade med att vi var typ dubbelt så många vilket var väldigt roligt, men är man en helt vanlig person i leken är det verkligen inte alls kul vilket jag blev och det sög... Men de som var maffia förlorade i alla fall vilket var gött! 😃
Hur som helst så blev kvällen väldigt rolig, och på hemvägen när Kalle körde hem mig och samtidigt tog Aron så blev det många skratt, och i den stunden kände jag verkligen att jag behövde gå och lägga mig, vilket jag har tänkt att göra nu, vilket ska bli sååå skönt! 😆👌

Men hoppas att ni haft en kanonbra dag och att eran helg blir superbra, var ni nu än befinner er! 😊

/Kristin!🌸

Likes

Comments

​Jag måste verkligen säga att jag saknar våren och sommaren så galet mycket. Jag känner verkligen hur trött jag är på vintern och denna kylan. Jag vill ha blommor, gröna löv på träden, flyttfåglar som kommer tillbaka, sol, värme, sköna promenader, för ärligt, man känner sig inte supersugen på att gå ut när det är kallt... Jag längtar verkligen som en tok! Det är ju dock inte så långt kvar, men ändå!

Likes

Comments