Hej sötisar hur har eran dag varit?
Min har varit (som ni ser) mycket bra, då det började med en studiedag och sedan hade vi brunch hemma hos mig med några tjejkompisar från skolan. Vi satt och snackade om massa saker ett tag och sen så åkte dom hem. Efter brunchen har jag skickat in en inlämning och slappat med Lukas på skype.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En av mina värsta mardrömmar gick verkligen i uppfyllelse idag.
Tänk dig att du sitter i klassen och du har en helt vanlig lektion, sedan efter ett tag öppnas dörren in till klassen du sitter i och in kommer en lärare föratt informerar att man inte får lämna klassrummet då de går en beväpnad man i skolan och sen fortsätter hon till andra klasser för att sprida informationen.
Detta hände mig idag och jag kan lova er att det är värre än man kan föreställa sig.
Första jag gjorde var att smsa min familj o närmaste för att bara informera om saken och sedan fick vi stanna kvar för att få mer information. Efter 10 minuter var redan Polisen i skolan och fick tag på den beväpnade mannen innan något tråkigt hade hänt och det var jag verkligen tacksam för. Är ännu skakis efter det här och hade aldrig tänkt att jag skulle ha fått uppleva något sådant. Var tacksam för varje dag som går då man verkligen inte vet vad som kan hända.

Likes

Comments

Måndag:
Träffa några vänner och luncha.

Tisdag:
Ledigt från skolan + brunch hemma hos mig.

Onsdag:
Träffa Nata och Nicki och planera resa för sommarn

Torsdag:
Skola + plugg + plugg + plugg

                             Fredag:
                             SECRET

Weekend:
SECRET

Likes

Comments

Gomorron hjärtisar. Jag hade verkligen en mysig dag igår, träffade min kompis som jag inte har träffat på ett tag.
Vi fikade på ett ställe som kallas för Snickarbacken 7 (ligger i sturep) och snackade en massa skit sedan så köpte jag en tröja från Zara som jag tyckte var cool, ska ta några bra bilder med tröjan först sen så hamnar den här haha
Idag då? Jag ligger ennu i sängen (då jag e så himla lat, vet inte hur många gånger jag har snoozat på mitt alarm och jaa jag har alarm på helgen annars vaknar jag aldrig) men när jag väl har kommit upp ska jag fan bring my ass to the gym! Efter det ska jag plugga då en inlämning ska in ikväll, I crave for the A.

Likes

Comments

Dagen ska man börja med frukter och bär, det finns verkligen inget godare tycker jag! Det är verkligen det bästa som finns.

Likes

Comments

Jag har väntat såå länge på dom här bilderna och snart så är dem färdiga!! modell jobbade för några månader sen om det var någon som inte hade förstått det ennu med en jätte duktig fotograf och jag blev så himla stolt över bilderna haha självgod? och fotografen jag jobbade med sa att hon skulle försöka få in bilderna till några tidningar som jag inte vet vilka det är ännu men det kommer bli så kul att se bilderna när dom är färdiga. ​D​et här är ett av de bästa med att vara modell, att se hur annorlunda man kan vara framför kameran med mera, det är så intressant tycker jag och roligt! 

So exiteeed for the photos..

Likes

Comments

Bilden under träningspasset och bilden efter träningspasset, Searching after the abs, where they at???

Hej på er sötnosar!!
Ville bara berätta hur glad jag är som är äntligen ordentligt frisk nu för att kunna träna igen! Man uppskattar inte vad man kan göra tills man blir sjuk och orkar knappt lyfta rumpan ur sängen. Iallafall så har jag varit ledig från skolan idag och har tagit dagen som den kommer verkligen, först fick jag ha alarm så jag skulle kunna vakna imorse och sedan började jag dagen med en härlig och tung träningspass på gymmet och efter det har jag bara pluggat på en inlämning som måste vara klar imorgon, iiiik panik aja men härligt med en skön och lugn dag, just nu sitter jag och skypar med min kille och snart ska jag återgå till pluggandet weeyy..


Likes

Comments

Alltså alla dessa FW bombningarna på insta, jag orkar eeeejj. ville så gärna gå men har ju så mycket i skolan och sååå glamoröst liv får man ju inte ha, inte sant? ;) haha annars då? min dag har varit ganska basic, upp tidigt, skola, jobb och plugg är så himla trött efter jobbet så ska nog gå och sussa rätt tidigt idag, är så dålig på att somna på kvällarna och jag hatar att jag inte är en morgon pigg människa, livet skulle ju vara så mycket enklareom jag vore det.
aja goodnight and sweet dreams


Likes

Comments

Heej hjärtisar! jag har verkligen haft den mest tråkigaste veckan nånsin, har bokstavligen bott i min säng hela veckan pga alla möjliga ''sjukdomar'' som jag har haft. Som Natalie sa så har jag nog fått ''vinterinfluensan'' som tydligen går runt och då är man riktigt sjuk ett bra tag. Men nu mår jag iallafall bättre och jag hoppas att min kommande vecka blir roligare än vad den här har varit.

Min veckoplaneringar hittils.

Plugga ikapp det jag har missat

+ gym


Jobba från 15 - 18

Träffa Natalie och Nicki

Har ledigt från skolan (!!)
får ta dagen som den kommer.

spontanitet.


Inget planerat för fredan, antingen ta det lugnt eller träffa vänner.

Borde nog börja planera lite, men troligtvis träffar jag vänner. gillar vara spontan av mig haha ;)

Likes

Comments

Gårdagen blev verkligen lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig, började skolan tjugo över 8 och efter 2h ringer en av mina agenter mig och frågar om jag kan gå på en plåtnings jobb för märket Alvhar och det gjorde jag! Då jobbade jag från 10-17 så var verkligen super trött när jag väl kom hem och fick slippa klackarna som jag hade fått gå runt med i ca 7h. Men det var verkligen kul! Älskar att det här är så spontant haha dock måste jag väll prioritera skolan ibland ;) haha
//aava

Likes

Comments