Ultraljud nr 2!

Vecka 19 - en växande bebis och mage 

Alltså hur lycklig är inte jag som fick se min lilla plutt igår igen på ultraljudet?! Och att få höra att den har vuxit bra och är frisk - precis som det ska vara. Inget kan ge mitt lilla hjärta mer glädje än att få höra något sådant!

Bebisen var, precis som sist, mycket rörlig och ville ligga på sitt eget sätt. Inte som sköterskan ville ha den. Så i väntan på att den kanske skulle vända sig lite så gick vi igenom kroppen och kollade på armarna och benen (de små låren alltså!!! De såg redan tjocka och gosiga ut!) , fötterna, händerna, huvudet, hjärtat, navelsträngen - Ja, hela kroppen. Det var fantastiskt!
Bebisen ville fortfarande inte vända sig till en bättre position så sköterskan bad mig att sätta i fötterna i sängen, lyfta höften och skaka så mycket jag kunde. Ni kan tänka er hur roligt det såg ut.. Andreas skrattade och tyckte att det såg helt galet ut. Men det hjälpte, haha. Bebisen trivdes väl inte i en sån otrevlig och skakig miljö så den flyttade på sig. Stackars liten!

Eftersom jag bestämde mig för att inte få veta könet förrän på söndag när vi ska överraska våra familjer på vår Gender Reveal Shower så var det bara Andreas som fick reda på det. Jag bad sköterskan att skriva könet på en lapp som jag får på söndag. Under tiden sköterskan kollade på könet så blundande jag. Lät tankarna vandra iväg och det var faktiskt skönt att få blunda. Jag höll nästan på att somna.

När undersökningen var över fick jag klä på mig igen och fick bilderna i handen. Att få bilderna i handen är som att man bär med sin bebis hem. Hela dagen satt jag och tittade på bilderna, kunde inte förstå att där inne växer vår lilla plutt.

Andreas bär nu runt på en tung hemlighet - könet! Oj oj oj, vad jag är nyfiken! Herregud! Jag längtar så mycket till söndag. Jag gissar fortfarande på att det är en pojke, jag är 100% säker på att det är en pojke. Många i familjen tror det också, så det ska verkligen bli roligt att se färgen på konfettin som trillar ner från ballongen när vi spränger den! ❤

Puss & kram

Gillar

Kommentarer