Midsommarkrans till håret!

Det är midsommar imorgon och det innebär jordgubbar, sill, dans, sånger och självklart midsommarstång med blommor och grönt! Har ni förberett något och hur ska ni fira? Jag brukar inte fira midsommar på något speciellt sätt. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag har gjort under alla år på midsommar.. känns ju knäppt. Det finns ju de som har midsommar som sin absoluta favorit högtid och det förstår jag verkligen! Det är ju så otroligt fint och roligt! Detta året ska jag iaf fira tillsammans med min kompis Zandra och det ska bli så himla roligt. Idag var vi ute och plockade blommor och björkris till vår hemmagjorda lilla midsommarstång, haha. Så himla roligt att få sätta ihop och klä stången själv! Eftersom att den inte är färdig så kommer en bild på den imorgon! Vilka blommor ska man ha egentligen? Själv tycker jag att man kan ha lite allt möjligt, i olika färger. Och massa, massa grönt!

Det blir ingen riktig midsommarkrans i håret för min del, även om jag tycker att det är så otroligt vackert! Jag har varken hunnit tänka på att köpa en eller hur den ska se ut. Vill man göra en egen (eller köpa en färdig) så kommer här några inspirationsbilder för hur det kan se ut!

Att göra en egen krans till håret blir ganska mycket billigare än att köpa en från butik. Här är ett tips på hur man kan göra för att sätta ihop sin egen

Hur fint?!

Puss & Kram och glad midsommar till er alla! 🌺

Puss & kram

Gillar

Kommentarer