Genuin Tacksamhet

Jag är tillbaka efter ca 1 års uppehåll. Vad tiden går fort!
Jag har alltid gillat att skriva av mig,, men kände ett tag att jag behövde prioritera mitt nya liv som mamma och alla andra saker som hände. Samtidigt som jag tappade känslan för att skriva.

Nu är jag i alla fall tillbaka med en hel del nya erfarenheter och redo för att börja skriva igen. Det kan vara bra med en paus ibland. Jag tror att bloggen blir mer intressant om man har lust att skriva och inte bara för att det ska skrivas..

Men nu ska jag inte lägga allt för mycket fokus på det..

Jag ville nämligen börja mitt första blogginlägg (på länge) med att skriva hur tacksam jag är för livet. Jag tror inte att ni kan ana hur många insikter jag haft under det senaste året. Det har skett så mycket, speciellt inom mig själv, som gör mig till den jag är just nu. Jag skriver "just nu" för att jag känner att jag är i en process att förändra mig själv.

Tiden går så himla fort och min dotter, Arwen, är snart 2 år gammal. Under en lång period kunde jag inte riktigt förstå att jag var mamma till ett barn. Även om hon var precis framför mig och jag kunde se henne så kunde jag inte riktigt förstå. Idag är jag otroligt tacksam över att jag har henne. Hon är en otrolig liten individ som jag verkligen trivs med. Jag är både tacksam och stolt över henne. Den stora skillnaden mellan att vara "tacksam" och "tacksam" har för mig varit att jag har börjat känna det i hela min kropp - hur tacksam jag är. Jag är genuint glad när jag ser henne. Jag älskar att få hem henne från dagis. Jag älskar att få vakna med henne varje morgon och höra henne säga "mamma" och sedan se hennes lilla leende och hennes små tänder. Om ni vet hur den känslan är så vet ni vad jag menar. Genuin glädje och tacksamhet.Puss & kram

Gillar

Kommentarer