Framgångsshowen med Alexander Pärleros

Igår hade vi en riktigt bra kväll! När Andreas fyllde år köpte jag två biljetter till Framgångsshowen i Malmö med Alexander Pärleros till honom och det blev verkligen en lyckad kväll!
Arwen grät hela dagen igår pga magen och det fanns ingenting vi kunde göra åt det. Det var verkligen hemskt. När det väl var dags att gå hemifrån och lämna henne hos min mamma så somnade hon redan i bilen. Medan vi var borta gick min mamma på promenad med henne i ca två timmar och hon sov under hela promenaden - vilken tur! Jag kunde slappna av och verkligen njuta av min dejt med Andreas på Malmö Live!

Det var så intressant och inspirerande och häftigt att få träffa honom på riktigt. Under detta året började jag att lyssna på hans podd och blev helt tagen. Och sedan dess har jag följt honom på Instagram. Jag gillar verkligen allting han gör, hur ärlig han är, att han är sig själv och vågar vara sig själv i ett väldigt dömande samhälle och hur han har lyckats att följa vad han vill göra i sitt liv. Han pratar mycket om att leva det liv som man själv vill leva. Jag är säker på att det finns många där ute som inte gör det av olika anledningar. Jag gör inte det.. än.

På min Instagram ställde jag en fråga som Alexander frågade oss och som vi sen skulle diskutera. Frågan var "Vad hade du gjort om du inte kunde känna rädsla?" Så om ni som läser detta svarar på frågan, vad blir ert svar? Kommentera gärna här nere, det skulle vara så intressant att veta vad ni säger 😊

Mitt svar på vad jag skulle göra om jag inte kunde känna rädsla är att starta en youtube kanal! Och vet ni vad, jag ska göra det! Jag måste göra det för mig själv. För att jag vill, jag vill och behöver komma ur min comfort-zone. Det är ju så lätt att stanna där man är som mest bekväm. Men jag måste och jag vill! Anledningen till att jag inte gjort det än är för att jag är rädd för att bli dömd, att jag inte skulle vara bra nog eller intressant nog. Men, om jag låter dessa rädslor stoppa mig så kommer jag aldrig göra det och då kommer jag inte heller få veta om det är något för mig. Så jag ska filma min första video så fort jag kan och sen lägger jag upp den både här och på Youtube!

Glöm nu inte att svara på min fråga! Ha en superfin lördag allihopa!

#alexanderpärleros #framgångspodden #framgångsshowen

Kramar / Kristina 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229