Foreo Luna - del 2

Innehåller affiliate-länkar

Hej allihopa! Jag hoppas att ni har haft en härlig start på det nya året. Jag har väl inte haft den bästa kanske.. Nåja. Detta inlägg kommer att handla om FOREO LUNA som jag köpte i december. Jag skrev att jag skulle göra ett inlägg med före och efter bilder på min hud. Det har nu gått lite mer än 2 veckor som jag använt den och jag tycker väldigt mycket om den! Den har väl inte riktigt gjort min hud helt fri från akne, men det beror på många andra saker: dålig kost, dåligt med vätska, hormoner efter graviditeten osv. Allt det där är saker jag jobbar på. Man får inte glömma att jobba på dessa saker även från insidan. Det är ju där det börjar.

Före

Efter

Ursäkta de suddiga bilderna!!
Jag vet inte hur bra det syns men jag märker iallafall att min akne är inte lika utstickande som tidigare. Det är mycket mer jämt med huden. När jag väl har smink på mig så syns inte finnarna och aknen. Jag är glad att det är på rätt väg, men som sagt: ens livsstil gör mycket. Jag har inte kunnat fokusera på mig själv och min hälsa förra året så som jag önskade. Bebisen kom i första hand, vilket gjorde att hela min kropp blev lidande. Så synd, men sant. Jag jobbar på det nu och hoppas på en rejäl förbättring detta året!

Ni som är sugna på att köpa den, eller de andra modellerna, kan klicka in under bilden nedan så kommer ni in på lykos hemsida!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer