Baby shower

Idag hade vi vår baby shower ute på vår gård! Vi hade sån otrolig tur med vädret och det var nästan lite för varmt under dagen. Som tur var hade vi många parasoll som vi ställde upp och ett stort träd som gav mycket skugga. Alla fick inte plast på gårdens bänkar och bord så vi hade även tagit fram lite filtar att sitta på. Det blev nästan som en somrig picknick känsla. 

Vi åt god mat, bl.a. paj som min mamma gjort, små mackor med olika pålägg på och pizza som vi bakade imorse. Efter maten körde vi lekar där gästerna var indelade i lag:
- En musiklek där temat var 90-tals musik. Jag hade tagit fram 20 st olika låtar som var populära under 90-talet och varje lag skulle gissa artist, låttitel och svara på en extra fråga som kunde ge laget ännu ett extra poäng.
- Tipsrunda med frågor både om bebisar och om mig och Andreas. Även här var det samma lag.

Efter lekarna var det dags för tårta: en hallon- och passionsmousse tårta. Tårtan gjorde min vän Zandra! Hon gjorde även små cake pops med smak av kladdkaka doppade i någon typ av smält choklad. Ohh, snacka om en god sockerbomb! 😃

Senare var det dags att öppna presenterna. Vi fick bl.a. pengar till barnvagn, bodys, barnböcker, två st blöjtårtor och mycket mer! Vi är så tacksamma och glada för allting!

Nu ser jag så mycket fram emot att shoppa barnvagn och göra i ordning på riktigt - det är ju dags nu!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh du anar inte vad jag vill på en babyshower, det ser och verkar så himla mysigt!! Kan verkligen tänka mig att det blev hur lyckat som helst <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Tack så jättemycket 😊 <3 Det var super trevligt och extra kul att vi var utomhus i det fina vädret 😃 Kramar!
nouw.com/kristinaposteby
aaphoto
aaphoto,
Men vad mysigt 😍🙈
nouw.com/aaphoto
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Tack så mycket 😃 <3
nouw.com/kristinaposteby