Ansiktsprodukter - mina favoriter just nu!

Innehåller affiliate-länkar

Jag vill tipsa om Exuviance ansiktsprodukter som jag köpte till mig själv efter att jag varit på ansiktsbehandling i en av deras kliniker. Jag fick dessa rekommenderade till min hud och är verkligen super nöjd med de! Jag har tidigare haft problem med akne, något som började när jag var i tonåren, och jag tog både starka tabletter och olika krämer för detta. När det hade lagt sig hade jag ärr kvar och röda fläckar under huden som fortfarande syns lite idag om jag inte sminkar mig ordentligt. Exuviance ansiktsprodukter har gett min hud mycket mer lyster och jämnat ut dessa röda fläckar på mina kinder! Jag känner mig så mycket fräschare utan smink, vilket är helt fantastiskt.
Här nedan ser ni några av de produkter som jag använder. Längre ner kommer mina egna bilder på ansiktsprodukterna. Alla produkter hittar ni på bl.a. Cocopanda eller Skin City

1. Den här rengöringsgelen använder jag morgon och kväll, den känns len på huden och torkar inte ut. Innehåller AHA/PHA-syra. Den passar för feta till normala hudtyper. Ett tips som de skriver på skincity's hemsida är att gelen även kan användas vid rakning, den glider bra och hjälper till att förhindra hårsäcksinflammation - hur bra!
2. Ett doftande ansiktsvatten som berikar huden med olika växtämnen samtidigt som den rengör huden från föroreningar.
3. Serumet jämnar ut och ger en klarare hudton. Den förhindrar även uppkomsten av nya pigmentfläckar och förminskar befintliga.
4. En återfuktande nattkräm som sugs in i huden och lämnar den riktigt fräsch! Innehåller vitaminer, PHA-syra och hyaluronsyra.
5. Parfymfri dagkräm och innehåller SPF 25 - perfekt nu till soligare väder. Den jämnar ut hudtonen och ger lyster, något som jag också behöver!
6. Otroligt skön lermask med aktivt kol som rengör huden på djupet. Den reducerar porer och exfolierar skonsamt. Huden är riktigt mjuk efteråt! EN FAVORIT!

7. Här kommer tre mini-tester som jag fick med mig också.
- Deep hydration treatment: En riktig fuktbomb som smälter in i huden och återfuktar på djupet
- Triple microdermabrasion face polish: Exfolierande kräm som stimulerar cellförnyelse. Så himla skön att använda och lämnar huden mjuk och fräsch.
- Hydrating eye complex: En ögonkräm som är perfekt för den unga huden om man vill börja med att behandla åldersförebyggnande. Mjukgör, skyddar och stärker den känsliga huden kring ögonen.

Vilka produkter använder ni ?

#skönhet#skönhetsprodukter#beautycare#exuviance#skincity#nouwbeauty

Kramar / Kristina 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229