100 mål

Tycker ni att det är viktigt att ha mål? Att skriva ner sina mål som man vill uppnå om kanske 1 år, 5 år, 10 år.. Jag har alltid tyckt att det är viktigt, men inte tagit mig tiden att faktiskt skriva ner de. Så det är en lista som jag har påbörjat nu. Jag har börjat att skriva 100 mål som både är kortsiktiga och långsiktiga. Mål som jag vill ha uppnått till nästa år, om 5 år och om 10 år. Här delar jag med mig av några av mina mål.

Nästa år 

Nästa år vill jag ha ett jobb. Jag är ju just nu mammaledig, men när min tid som mammaledig är slut så vill jag kunna ha ett jobb att gå till. Jag har aldrig haft ett heltidsjobb, men däremot en massa olika extrajobb. Jag har under vissa perioder haft 3 jobb samtidigt + studerat.

Jag vill börja träna regelbundet. Att ha en god hälsa och känna att jag är stark i kroppen är så himla viktigt. Jag har alltid låtit stress och trötthet gå före träning, men nu... nu vill jag sluta med att sitta hemma och istället gå iväg till gymmet när jag har tid! Jag pratade med Andreas igår om att jag ska gå till gymmet de dagar som han själv inte har träning. Då turas vi om att ta hand om Arwen och jag får en stund för mig själv. På tal om träning så har jag faktiskt bokat in gruppträning både fredag, lördag och söndag denna veckan! Jag är så himla peppad!!

Jag vill bli duktigare på att följa min kalender. De saker som jag skriver ner ska jag också se till att få gjort. Annars är det lätt att det hänger kvar i huvudet, vilket skapar mer stress och allt fler saker som "måste göras" byggs på. Sen vet jag att det inte alltid är lätt att få sina saker gjorda med en bebis hemma, men jag ska göra mitt bästa!

Om 5 år 

Om 5 år vill jag ha köpt vår första lägenhet. Det tar tid att spara pengar, men vill man så går det! Jag vill inte hyra lägenhet mer.. Jag vill köpa lägenhet och få den att se ut som jag (vi) vill. I en hyreslägenhet kan man ju inte ändra på hur mycket som helst. Dessutom känns en hyreslägenhet så tillfällig så att jag inte vill lägga allt för mycket pengar på att köpa nya saker.

Jag vill köpa eller leasa min första bil. Det är en frihet att ha en egen bil och kunna ta sig runt när man vill. Men, det här målet kanske komma komma att ändras om några år. Vi får se hur vi bor och hur stor nytta av en bil jag kommer att ha. Om den kommer att stå parkerad mestadels av tiden så är det så klart inte lönt.

Om 5 år ser jag inte oss bo i Malmö. Då har vi flyttat någon annan stans.. To be honest, jag är trött på Malmö redan nu och hade kunnat packa väskan redan imorgon. Men så enkelt är det inte..

Om 10 år 

Om 10 år (eller inom 10 år) har vi köpt hus. Någonstans där vi vill bo en längre period än bara 2 år. På en plats där vi trivs, har jobb, vänner, natur och allt annat som jag (vi) vill ha.

Om 10 år vill jag ha rest jorden runt. Att resa och få se nya platser är en av de bästa sakerna jag vet! När någon frågar mig vad jag älskar så är mitt svar: att resa. När någon frågar vad som gör mig mest glad så brukar mitt svar vara: att stå på flygplatsen och känna den pirrande känslan av att man ska få komma iväg. Jag bara älskar det!

Brukar ni skriva upp era mål? Vad har ni för mål?

Kramar / Kristina 

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Stort lucka till och allt går om man bara vill 🙈😊nouw.com/aaphoto
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Tack så mycket 😃 Ja, det är ju så!
nouw.com/kristinaposteby
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag tycker det är viktigt med mål för att utvecklas, eller för att uppmuntras att spara pengar om det är fråga om mål som kräver ekonomiska resurser.
Mitt viktigaste mål är att fortsätta träna regelbundet, en blandning av styrketräning och promenader/jogging.
nouw.com/jossustravelpics
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Håller verkligen med! Smart skrivet.
Det är jättebra mål du har satt upp för dig själv. Träning påverkar ju oss både fysiskt och psykiskt positivt. Kör hårt! 😊
nouw.com/kristinaposteby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229