Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Tänkte börja detta inlägget lite kort om varför jag inte har uppdaterat bloggen dem senaste dagarna. Jag har vart sjuk igen och haft massa möten inför mitt linjebyte. Angående bytet av linje fick jag ett positivt svar, jag har nu ansökt för höstterminen. Om jag kommer in på mina val kommer jag få gå om 1:an men det känns ändå sjukt bra. Idag har jag varit ute och ätit lunch med min pojkvän, efter lunchen tog vi och besökte det "ny" öppnade Espresso House i Knalleland, där vi satt för en fika. Senare gick vi runt och tittade på kläder på Gina. Allt som allt har denna dagen varit toppen och imorgon börjar skolan igen....

Likes

Comments

Hej alla!

I detta inlägget tänker jag presentera mitt smink som jag har fick igår och som jag fått i julklapp. Jag kommer bara skriva namnet på produkterna och vilket märke produkten är ifrån. Vill ni ha en detaljerad beskrivning av produkten, en recension om vad jag tycker om produkten med en bild eller två på hur produkten blir/ser ut på mig eller både och får ni jättegärna kommentera nedan namnet på produkten/produkterna och vad ni vill se så gör jag ett inlägg om det här på bloggen.

1. Makeup Revolution hearts bronzer.

2,Makeup Revolution hearts blushing.

3.Milani Baked Bronzer

4. Milani Baked Blush

5. The Balm MR Write Now

6. NYX Rouge Färgen Pinky

7. NYX Rouge Färgen Desert Rouse

8.NYX Rouge Färgen Flamingo

9. NYX Rouge Färgen Summer Peach

10. Lorac Unzipped Gold Palate

11.Mac Studio Fix Powder Plus Fondation NW 18

12. Giorgi Armani Lasting silk UV fondation SPF 20 Tan

13. NYX Wonder Stick Light

14. Mac Sculpt SPF 15 Fondation Färgen NC15

15 Urban Decay All Nighter Setting Spray

16.Urban Decay Eyeshadow Primer.

17.Anastasia Beverly Hills Dipbrow Färgen Taupe

18. OBS Råka skriva 2 siffror på NYX Wonder Stick

19. Mac Studio Fix Fluid SPF 15 NW 15

20. Laura Mercier Secret Brightener Powder

21. Mac Fludline Eyeliner

22. Mac Pro Longwear Concealer NC 15

23. Benefit The Pore Fissional

24. Mac Pearlglide intense eyeliner Designer Purple

25. Mac Lipstick Färgen Matte Royal.

26 The Balm Bahama Mama

27. Mac Strobe Cream

28.Benefit Hola Kit

29. NYX Butter Gloss BLG14

30. NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam

31 NYX Born To Glow Liquid Illuminator Gleam

32. Anastasia Beverly Hills Self-Made palette

33. NYX Highlight och Contour Pro Palett.


Likes

Comments

Hej alla!

Det blir ett litet sent inlägg pga att jag har sovit hela dagen och vart sjuk.Tänkte berätta lite om hur jag har haft det idag. Jag har inte kunnat sova i natt pga att jag har varit nervös inför skolan. Anledningen till att jag varit nervös inför skolan är att jag hade ett bokat möte med rektorn angående att jag vill byta linje, från vård och omsorg till stylist. Jag kommer att få vänta till onsdagen för ett beslut om jag får byta eller inte. Efter en kort skoldag åkte jag hem till mig och la mig sängen och somnade tills jag vaknade för en stund sedan. Det första som hände när jag vaknade för en stund sedan var att min mamma kom fram med ett paket som kommit med posten tidigare idag från craycray.se som innehöll smink från Nyx, The Balm, Milani och Makeup Revelution. I ett av inläggen som kommer i morgon kommer jag att skriva mer i detalj om vad för smink jag har fått både från idag och det smink jag fick i julklapp. Innan jag avslutar detta inlägget tänkte jag bara berätta att jag snart ska börja med min youtube kanal som kommer att handla om smink, mode och m.m men mer om youtube kanalen kommer komma upp på bloggen när det väl börjar nalkas. Nu tänkte jag sova vidare eftersom jag fortfarande är lite sjuk.

Godnatt alla!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!!!

Eftersom det här blir mitt första inlägg här på bloggen tänkte jag börja med att berätta lite om mig själv och vad ni kommer få läsa om här på bloggen. Kristina heter jag och är 18 år gammal. Jag bor i den lilla staden Borås och jag går andra året på Almåsgymnasiet. Jag är en glad och social tjej, jag gillar att umgås med min pojkvän, familj och vänner. Här i min blogg kommer ni att få ta del av allt från mode och smink till min vardag!


Likes

Comments