Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer inte hinna blogga så mycket just nu, jag är aldrig hemma typ är mest hemma hos Anton nu för tiden. Och så har jag mycket att göra i skolan, men ska försöka blogga så mycket som möjligt, men nu vet ni att jag inte kommer kunna blogga varje dag..
Har ba varit i skolan idag, slutade typ halv 4 -.- men efter skolan gick jag och Anton hem till mig, vill inte gå ut för det är så jävla kallt :(( men ska typ ba va hemma hela dagen plugga och mysa med min bejbo!

  • 235 Readers

Likes

Comments

Idag börja jag skolan, trodde aldrig att jag skulle orka gå upp men jag va sjukt pigg ändå. Sov hemma hos min älskling så det va mys. Men nu är jag jätte trött, kom nyss hem eftersom att jag hämta liam på dagis. Jag och min bebi ska snart åka hem till honom och kolla på skräck film, äta popcorn osv, kanske ska sova hos honom idag och då kommer jag inte kunna blogga mer idag men om jag drar hem så blir det ett inlägg till :*

Likes

Comments


  • 335 Readers

Likes

Comments

Ett nytt år nu, alla snackar om att allt ska bli bättre men mitt liv är precis som vanligt (y)
Ska iaf dra ut nu, försöka skaffa cigg, sen ska jag och älsklingen träffa några tror jag så är vi ute en stund och bara chillar!

Ha en super bra dag!!!! D<>O

  • 375 Readers

Likes

Comments

Herregud, världens tråkigaste nyår helt seriöst, hoppas ni alla andra har kul.
Skriver imon poss :*  • 397 Readers

Likes

Comments


  • 401 Readers

Likes

Comments

Har absolut inget att skriva om idag, bara att jag typ vakna 2 eller nått idag sen drog jag och älsklingen ut runt 5 så åkte vi till älvängen som vanligt oså, imorgon är det nyår, ska dra in till stan först och äta och kolla om nått är öppet så kanske jag köper nått sen ska vi va med nattas familj och sen får jag se om jag kanske drar ut eller något!
:*

  • 417 Readers

Likes

Comments

Ojskipojski, glömde att jag hade börjat blogga igen :c
Aja har ändå inte gjort så mycket eftersom att jag blev magsjuk på julafton osv, men sen när jag blev frisk har jag bara varit i älvängen med massa goa folk oså, snart nyår ju!!! Ska antagligen till stan först och äta och kanske ska ta tungpiercing måste ba tajta lite mer på min gulliga lilla mamma. Är just nu med min älskling som är fett osocial , men ska göra te och kolla på film. Skriver mer senare eller ikväll får se, poss :*

  • 484 Readers

Likes

Comments