Hey homies
Jeg har lige været ude at løbe 10 km. i bakket og mudderet terræn. Jeg har det skide godt over at have gjort det og føler mig som en fucking flyvende kronhjort, hahah.
Jeg har også været ovre ved min mormor og få lækker mad skud ud til hende og flødehavarti, plz bliv min sponsore flødehavarti jeg elsker det.
Det var alt for i dag.
Ha en god dag
Ses hooooomies

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey homies
Idag har været en lidt humørsvingenede dag. Jeg har været i skole hvilket var grineren nok pga. mine homies. Så var jeg hjemme ved min syge homie Jens, vi har lige lavet vores ejet håndtryk, ordenligt sygt. Ovre ved Jens ownede jeg lidt i csgo'eren. Så var vi også ude og spille basketball hvor Jens, som ikke er så høj faktisk dominerede mig fuldstændig, altså han tog et skridt til højre, jeg fulgte med, han tog et til venstre så tog jeg ud og købte nogle karrypølser, hvis du ved hvad jeg mener.
Så fik vi aftensmad, det var den lækreste fiskefilet ever med remulade på, mmmmmmhh
Så tog vi til fodbold hvor jeg troede at det ville blive en fest, og være sjovt som sædvanligt, det gjorde det også indtil noget gik fuldstændigt galt, der tændte jeg af og smuttede hjem. Hvis man kender mig godt ved man at jeg selvfølgelig glemte noget.
Nå men det var det fra min dag
Ses hoooomies

Likes

Comments

Hey homies!
I dag har været en meget mærkelig dag og sjov dag. Jeg gik helt kold i engelsk til fremlæggelse og det gjorde mig virkelig irriteret indeni men hva fuck jeg fik squ 10 haha.
I dag fik jeg også min biologi test resultater, de var middel så jeg skal forbedre mig men det syntes jeg at er fint. Jeg var til præst hvor min homie Hans Otto (præsten) han fortalte om vores københavnerier som vi skal til på lørdag, ja du hørte squ rigtigt selveste København, hovedstaden så bliver det ikke vildere.
Da vi så blev færdige med præst tog jeg på arbejde med min homie Jens eller som vi/jeg kalder ham det Jenner boi, der var vi så indtil vi var færdige.
Så fulgtes vi indtil vi skulle skilles (logik) og så tog jeg til løb hvor jeg løb 6,4 km. på 30 min. hvilket er pænt godt syntes jeg selv. Så kom jeg hjem og fik lasagne fra min ordenlige swagster mor. Hun laver den bedste lasagne ever.
Her er hvordan du laver den: Køb noget Knorr lasagne og følg opskriften derpå.
Ha en god dag homies!

Likes

Comments

Hey homies!

Så kom der lige en blog fra selveste the boss!

Jeg sidder lige nu i min klasse med mine homies og min mega seje vikar Johannes, han er meget cool og ligner et pizzabud.

Jeg kan godt lide mad og at løbe. Jeg bor i en lille by imellem Kolding og Vejle. Folk kalder mig the boss, homie eller bronze. Min familie består af min lillesøster, min mor, min far og mig. Jeg har også en halvstoresøster som har en kæreste og 2 børn. Familien betyder alt for mig.

Jeg kan godt lide Netflix og den slags som de fleste men jeg er squ sej. Folk kalder mig kikset, men hvis jeg er kikset så er jeg fandme stolt af det, jeg prøver altid på at holde humøret højt selvom det nogen gange kan være svært at være en teenager haha.

Bare følg mig hvis du syntes at jeg laver noget ordenligt sygt.

Ha en god dag Hooooooomies

Likes

Comments