hej de va ett tag sen ja skrev men jag ska försöka så bra ja kan. men de går som de går. jag har börjat på knutpunkten nu i alla fall. så jag har kommit igång lite, ska även ut på praktik inom några veckor. si idag ska jag och Bengan åka o kolla lite på praktik platser. så vi får det gjort. sen får vi se vad det blir. jag åker t pappa över lovet i alla fall. och träffar alla saknade människor. de är så jävla jobbig att lämna dom varje gång jag ska hem. för jag vet liksom att de e ett tag kvar tills vi ses igen. sen ska jag ut t mina underbara älsklingar (hästarna) saknar dom något enormt. och ja vill ju inviga mina nya byxor också. jag har kommit på att jag bara har köpt byxor. inga skor eller hjälm eller hanskar eller något. ida är inte så jätte smart kanske. men måste dra nu så. men snart är våren här

puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej har inte varit sådär järre aktiv men ja har ingen aning om vad ja ska skriva o ni kommer ju inte med tips heller.... så det blir inlägg ibland om ni kommer på nåt ja ska blogga om så blir de oftare. men ja kommer liksom inte på ngt att skriva om. men aja ja ska klä på mig o gå ut men kom på ngt ja kannakeiva om


  • vardag
  • 187 Readers

Likes

Comments

gå in o kolla. hur bra kvalite som helst. rekomenderar stark!


MASSA Nytt & fräscht i butiken och mer kommer upp hela tiden, in och kolla du också! 😊
Nu finns även Faktura tillgängligt i kassan för dig som handlar hos oss👍

☑️ Se hela vårt stora utbud av produkter här👉www.kvalitetskungen.nu
Med koden "Kungen10" i kassan har alla 10% rabatt om totalsumman överstiger 300KR.

☑️ Ni hittar allt som passar både för tjejer & killar (Klockor, kläder, skor, mobilskal, mobilplånböcker, handväskor, underkläder, vinterjackor, kepsar, armband, filmer) och mycket mer finns i lager & kommer läggas upp i butiken, idag har vi ca 200 produkter!

Betalningsmetoder.
✅ Direktbanköverföring
✅ Faktura (Finns nu tillgängligt)
✅ Swish.
✅ Paypal.
__________________________
✅ Alltid Fri frakt inom Sveriges gränser!
✅Alla beställningar skickas hem till din brevlåda eller ditt närmaste utlämningsställe.
✅ Leverans 1-7 Arbetsdagar.
✅ Vi har fått och haft riktigt nöjda kunder och bra referenser.
✅ Vi sprider oss nu kraftigt till Sveriges alla hörn.
✅ Vi vill och ska nå ut till Sveriges befolkning med eran hjälp!

✅ KONTAKTA OSS
✅ E-post: info@kvalitetskungen.nu
✅ Tel: 076-7648108
Om du har frågor eller funderingar.

GILLA OSS👍 Facebook.com/kvalitetskungen

www.kvalitetskungen.nu
_________________________
✅ Momsreg. Nr.
SE900829515701

Org. Nr.
900829-5157
✅ Godkänd F-skatt!
  • 204 Readers

Likes

Comments

vaknade nyss av att de va ljust ute. de är fan klarblått på himlen vilket betyder att ja får en bra dag då. om ingen börjar diakutera med mig. ska fixa mig o plocka upp lite på rummet sen ska ja ut liksom varför ska man sitta inne när solrn skiner. skulle inte klara av de. men igår när ja va i kalmar så va ju ja på ikea men de et ni redan. ja köpte iaf en byrå, typ små lådor som jag har i byrån som organiserar lite mer. sen en skiva som ja har på byrån. har plockat lite där. så idag blir de väll att fixa de sista. ska prata lite me mamma sen när hon vaknat. jag har kommit på en sak att när man bloggar me mobilen så känns det så jävla långt. men det är det ju inte. så när jag tycker att de är långt kanske det typ bara är två rader för er liksom. sjukt irriterande. men nu ska vi va possetiva. jag ska försöka skriva mer än ett inlägg om dagen. lovar. men ja kommer ju inte på vad jag ska skriva om så kom me tips.
puss på er


  • vardag
  • 180 Readers

Likes

Comments

hej blev inget mer blogg inlägg igår ja möblerade om på rummet och städade. så nu är jag o mamma påväg till kalmar. köpa byrå och kolla lite. hoppas inte monia läser de här innan hon kollar snap, så blit hon lite skrämd oxå. haha elak jag e. nee men ja la ut på snap att ja skulle till kalmar och sist ja va där så låg ja inne på lpt. ja kommer inte på ngt att skriva åhh. började se på en ny serie igår. de jobbiga e att ja har sett några avsnitt på tvn. så jag får ju se om dom igen. haha men men. ja sitter iaf i bilen påväg t kalmar nu.
puss på er<3


Likes

Comments

blev tyvärr inget inlägg igår. sprry asså men va för trött. just nu sitter ja o skypar me johannes. ja har alltid undrat varför badkar ska va så jävla hala. om dom nu vet att de blir halt varför gör dom inta badkar som inte blir hala. de är inte direkt så skönt att ramla i ett badkar. och nu tänker ni vafan skriver hon om de för. jo de e för att när ja duschade i morse så halkade ja i badkaret och de gjorde svin ont. hahaha okej de e lite kul men ändå. fan ta badkar asså. ja behöver lite tips om va ja kan skriva om. så ja inte får värsta blogg torkan. tänkte att ja senare ska börja videoblogga men de kommer längre fram. så kom på något ja kan blogga om så e ni jätte gulliga.
puss på er:*

  • vardag
  • 190 Readers

Likes

Comments

har visst glömt bort de här redan haha. nee men har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna. möten hit o dit. massa tjat om allt. kom hem från emelie i söndags vill tbx samma dag. nee men de här blir ett kort inlägg för.tänkte skriva ett längre om typ 15 min eller något om lite allt möjligt
puss på er

  • vardag
  • 211 Readers

Likes

Comments

tänkte skriva lite om mig själv. haha va ego ja är. nee men men. kan börja me att ja e 17 o fyller 18 i september, o ja heter ida men de kanske alla fatta om dom läst presentationen. men ja bor för tillfället hos min mamma i Västervik flyttade till henne i början av november tror ja att de va, eller mitten av november minns inte riktigt. innan de bodda ja hos min pappa i göteborg. jag har bara ett helsyskon och de är sebastian, sen har ja ett halvsyskon o det är Joel. vet inte riktigt vad ja ska skriva. men ja har ju diagnosen ADHD och har haft sen slutet av 6:an. har även diagnosen ångest/deppression som ja fick för inte så länge sen. men har ju haft ångest och de längre än va jag har haft diagnosen. jag har även ett självskade beteende men ja tror att de håller på att avta. ja gillar att åka runt mycket för jag känner mig inte trygg på en o samma plats för länge. om de inte e hos nån som är väldigt lugn och planerar dagarna bra, så man inte bara blir sittandes. har även mina underbara vänner som de kommer komma ett eget inlägg om. sen kärleks livet ja va ska man säga om de, det tog slut mellan mig o min kille dagen innan nyår. men har gått vidare nuför mår inte bra av att sitta o tänka på de. men aa ja vet inte riktigt va ja ska skriva mer. men om ni har något speciellt ja ska blogga om eller nån fråga så e de bara att kommentera eller skriva på kik. tänk på att de finns inga dumma frågor bara dumma svar.
kik: coookieees
puss på er :*


Likes

Comments