En dag !

Igår var jag svin trött höll på att somna i bilen på väg hem från jobbet , så trött brukar jag inte vara . Som sagt jag kände mig helt förbrukad . Väl i säng så somnade jag . Idag har jag städat tvättat o fixat . Ringt lite samtal .
Sökte jobb häromdan o skrev in fel telefon nummer z gick sådär men flera som mailat mig och ringt då jag mailade tillbaka rätt nummer till dom , ja herre Gud Lixom . Så nu har jag några intenjuver LR hur det nu stavas . Haft besök idag och fogat kaklet i köket , blev jätte fint ,;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trött & trött

Svintrött i morse vaknade å kände mig helt förbrukad.
Jobb jobb hela dagen . Är så mycket negativt i luften på jobbet känns det som. Och sånt blir man trött av . Alla klagar å gnäller .på allt och alla. + att det saknas folk hut o folk dit vi befinner oss juh i vabuari Lixom och det innebär kort om folk.
Hem å dela medicin och göra schema och packa mm ringa några viktiga samtal och så vidare . Men nu är de gjort i alla fall nu ha jag äntligen krupit ner i sängen å tänkte sova . Imon ringer kl 04:30 .
God natt

Likes

Comments


Jobb!

Klockan ringde tidigt då det var dax för jobb:-)
Jobbade till 17:00 åkte till Ica handlade Yoggi, bröd . Sen hem till min familj.:-)
Mannen och Stina åkte iväg för att jaga (vaka på gris) grabben är i sitt rum och Julia och jag gosade ner oss i soffan och drack te . O kollade farmen .
Och nu är det dax att sova . Så Go natt gott folk. Imon är det dax för jobb igen ...

Likes

Comments


Lördagsmys!

Ingen sovmorgon . Upp tidigt då tjejerna skulle på barnkalas hos en dagiskompis .
Bette åkte med hem en sväng och drack kaffe och käkade tårta:-). Medans David kaklade färdigt köket. Tillbaka till kalaset och hämta tjejerna och så följde kompisen med.
Fixa o trixa lite tvätta o dona. Sen iväg på alovera-party , stavas säkert inte så. Med Mirelle och Bette. Dock var det inget för mig .
Hem och käka tårta igen . Richard har varit och meckat moppe. Och så åkte han på TC disco i stan med en polare. Vi har plockat in tvätten, badat barnen och mig själv . Kollat tv och myst . Nu är David och ska hämta grabbarna på discot.. Och jag ska försöka sova då jag ska jobba imon ....
Tjohej.

Tapeten i köket

Inte fogat ännu

Lekt med snapchat finesserna

Likes

Comments

Fredag !
Morgonen började med att vakna hyfsat tidigt , få upp alla barnen och göra dom redo och få i dom frulle för att följa med grabben till tandis "tandläkaren , efter de tog vi en snabbrunda till stan och köpte fog, och kakel-snöre , hon i kassan räknade fel så fick det billigare . Ibland ska man ha tur. Sen vidare till klippkungen för att köpa lite godis och födelsedagspaket till dagiskompisen som har kalas imon, och så hem för att hämta grabbens medicin och kläder till dom små då dom kom på att dom ville sova hos farmor och farfar. Lämnade dom hos farmor och farfar för att grabben å jag skulle på möte , sen hem och börja kakla och så käka "tacos"
Lämna grabben på fritidsgården och hämta hem barnen som ville sova hemma istället , dom är ganska mammiga och pappiga , och inte vana vid att sova över någon stans , kanske sover borta utan oss Max 2 gånger om året , . Och barnvakt har vi typ aldrig till dom så kanske inte så konstigt att det är lite svårt för dom bär dom ska , , nu är vi alla fall hemma och dom små har somnat , och jag o mannen sitter o vänta på att klockan ska ticka så att det blir dax att hämta grabben ,
Några bilder på renoveringen på kaklet ,

Det är inte helt klart ännu men snyggt blir det och kul är det att renovera ;-)

Likes

Comments

Torsdag !

Ha sovit halvkast på jobbet inatt larmet ha gått i ett i ett. Men vid 9;30 slutade jag . Hade varit kallt så var tvungen å skrapa rutorna å isen satt som bara den, hittade först inte min isskrapa . Nån "min man" hade troligtvis lånat den och glömt lämna tillbaka den.
På väg hem ringer mamma å vi snacka lite . ;-)
När jag kommer hem sitter familjen å äter frukost . Jag börjar göra tårtorna till dagens kalas , snabb/storstäda, och vi badar barnen , gör rent kattlådorna. Och lagar mat . Ta köttfärsen som jag köpt dagen innan. Å när maten serveras och jag ta en tugga så håller jag på att spy . Det äckligaste jag ätit då kolla jag och jag hade köpt fel det var lammfärs. Verkligen det värsta jag ätit . Grabben tyckte de luktade och smakade som ostbågar typ urk .
Ja sen stressa iväg o lämna dom små hos mannens brors fru för barnvakt då vi ska på möte . Lite sena då David kom på att han skulle duscha kl 13:08 och mötet började 14:00 vi har typ 3 mil dit och då skulle vi lämna barnen och i all hast lyckas jag skära mig i fingret . Och Julia trilla i en lerpöl så bara att gå in å byta kläder och trösta henne. Stina är väldigt mammig och pappig och är inte alls sugen på att vara hos någon annan än oss. Men det gick fin fint hos barnvakten .
Gå på mötet och jao det går väl SI så där fortfarande inte hänt så mycket . Få väl se om dom löser situationen . Snarast .
Efter mötet stressa och hämta dom små och så hem för där väntas kalas besök . ...
Käkat tårta å gottat oss massor så nu är jag både trött och mätt:-)

Är så in i helvetes arg, ledsen eftersom grabben fyller 15 år idag . Och han har ingen kontakt med sin biologiska pappa pga många anledningar . Och har ej haft på många år. Han har inget umgänge .& jag har ensam vårdnad . Mm men idag hör idiotfan av sig . Varför just idag förstöra han dag . Som jag sagt lugnet före stormen .
Vill inte tro att det kommer bli så men innan ha han kommit oanmäld , hota, tränga sig på , ta med grabben med massa gånger
Varför ska han förstöra vårat ännu mer har vi inte lidit nog . För många kanske 4-5 år sen gav han grabben en tv i jul/födelsedags present . Han gav den till socialen och dom vidare till grabben .jag visste hela tiden att det var något lurt skumt . Men ingen ville tro mig . Jag ville ej ta emot den men soc försäkrade mm det visade sig sedan ett år efter att hans pappa installerat en kamera och mikrofon i tv . Och spionerat på oss i över ett år . Att tillägga är att grabben kunde ej ha tv i sitt rum då han hade ganska litet rum och tv va en 50 tums . Ja ni fattar obehaget och äcklet . Detta är bara lite utav allt han gjort .
Hur kan man ens tänka tanken Lixom. Uch o fy .
Ne nu orkar jag inte skriva mer. Helt slut men en lång historia väldigt kort .

Likes

Comments

​Tjohej leverpastej ! 
Steg upp tidigt som fan 06:30 , en kompis skulle komma hem å fika å dricka kaffe efter jobbet, o det va trevligt som fasen det var juh ett tag sen .
Sen ring vc= vårdcentralen å boka tid åt flickorna .
Fick tid 10:30
Väl där vägra Stina bli undersökt o vägra öppna munnen . Julia gick med på notera , men vilken trög läkare helt efterbliven , uch som jag säger man fick dra ur han allt . Sånt är svin jobbigt juh , å tålamod med barn hade han inte , att tilläggas är att han va nog troligtvis under 30 år ,
Åkte o handlade lite sen hem , började baka dumle-kakor och mitt uppe i vakanser ringer både hemtelefon och mobil samtidigt + griniga barn och deg på alla fingrar det var från jobbet kl är då 14:20 det va kris ingen kunde jobba natten hmm å passet började kl 15:00 jo men visst måste bara baka färdigt och duscha , och ringa hem mannen från jobbet , sagt o gjort , jag va på jobbet 15:10 , lite sen men inte så mycket ;-)
Jobbar tills 9:30 imon bitti , och imon när jag kommer hem ska jag baka/ göra 2 st tårtor , då grabben fyller 15 år va fasen ta tiden vägen Lixom . Blir lite mini kalas med vänner för släckten blir det nästa helg då alla bor så långt ifrån . Har tänkt på en sak , alla dessa olika grejer som finns , Facebook, instragram , snappchat , whats app , Twitter mm än mer att man blir stressad av att hålla koll på alla dessa medier och allt att alltid vara uppkopplad dygnet runt speciellt för våra ungdommar , men till saken jag stör mig på alla dessa som skriver tyck synd om mig eller åh imon är det lillördag , hmm nej det är onsdag , å dom flesta tror att man kan supa eller att det är ok att göra det på lillördag , fattar inte vitsen med de men men alla är olika , när det gäller vissa saker , jag är emot alkohol i alla fall . Och dom flesta som skriver de har barn varför liksom varför ens skriva så . Tycker att det förstör så j-a mycket mer än de gör nytta , nog tjatat om de ,  som sagt blev ingenrenovering idag då jag fick hoppa in o jobba . Men det ger jh mer pengar till renoveringen oxå dessutom ;-)  

I
Nehe ska fortsätta å jobba , ha en bra kväll gott folk

Likes

Comments

Vet inte om jag ska kalla det vabuari !
Vab idag igen , känns som om jag vabba hela tiden eller jag å jag min man oxå men känns som om vi vabbat så mycket nu .
Julia är fortfarande dålig . Feber , ont i halsen , kroppen snorig och Stina är snorig och börja känna av sin hals oxå . Ja det är inte en dans på rosor direkt . Få hoppas på att dom pigga på sig snart. . Känner oss ganska isolerade vilket är ganska trist eftersom vi vabbat i ca 5 mån till å från . Igår va vi i alla fall utanför dörren åkte till ett par vänner å drack en te dock var Julia seg och orkade inte sås mycket så vi fick åka hem . Barn blir juh rastlösa av att vara sjuka å lillasyster Stina ännu mera även storebror . Men vi åkte hem å Stina tog med sig en kolla hem en stund så hon fick leka . Lagade hemmalagad "\stenugnsbakad pizza" det var gott, sen rev vi kakel i köket . Finns bilder under katelogier renovering ,

Märker att det är några stavfel här å där men det bjuder jag på :-)
Efter rivandet så kollade vi farmen och gosade ner oss i soffan , kaminen i gång , sen blev det sängen tidigt , rätt trött o seg faktiskt ,

David var o hämtade mat/ köpte mat till djuren . Å säcken / påsen som vi alltid frakta maten i hade juh råttorna tuggat sönder och katterna kissat på . Så det fick bli en nödlösning med en annan säck tills vi hittat en annan bra , men de funkade det oxå,

Likes

Comments