Graviditet

Ready for you, baby boy

Etter at babysengen kom opp i går kveld, har det gått stadig mer opp for meg hvor nærme det hele er. Om fem - seks uker er vi en liten familie. Det er helt absurd å tenke på - men samtidig en veldig, veldig fin tanke!

Heldigvis fikk vi plass til alt sammen på det lille soverommet vårt. Vi gikk ikke akkurat til innkjøp av den minste sengen, så jeg har hatt litt panikk de siste ukene, med tanke på om det vil fungere eller ei. Men med litt hjernetrim og ommøblering ble resultatet helt fantastisk - om jeg får si det selv! Nå mangler vi bare å re opp sengen, så kan lille F komme.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Graviditet

Hello week 35 (34+0)

Termin:
3. april, og bare 45 dager unna... Helt, helt sprøtt!

Babyen:
Lille F er cirka 44 cm., og veier drøye 2,5 kilo. Han fyller nesten livmoren, noe som merkes godt på bevegelsene - de er seige og ofte langsomme.

Gravidsymptomer, plager og kroppslige forandringer:
Nå synger nattesøvnen min på siste vers; ryggen er håpløs! Jeg sover veldig godt når jeg først sovner, men jeg ligger og vrir meg i timevis i forkant. I tillegg våkner jeg av at jeg både må tisse og er tørst flere ganger om natten. Heldigvis har jeg mange dager hjemme for tiden, så jeg har mulighet til å slappe rikelig av på dagtid. Halsbrannen er fortsatt tilstede, men har vært litt bedre de siste dagene. Plutselig kommer den vel for alvor igjen - det har vært mønsteret de siste ukene.

Ukens innkjøp:
Vi kjøper stadig nye ting til lille, og senest i går kjøpte jeg tisselaken. Sånne ting er vel kanskje ikke det mest spennende å lese om, men jeg tenkte å dele hva jeg skal pakke i fødebagen, både til F og meg selv. Kanskje det kommer allerede i morgen.

Ukens must haves:
Lukten av vaskemiddel fra Ariel. Jeg vasker så sykt mye mer klær enn nødvendig om dagen, bare fordi jeg er fullstendig avhengig av lukten av nyvaskede klær. Herregud, jeg høres fullstendig gal ut...

Noe jeg gleder meg til:
På onsdag er det duket for fødselsforberedende kurs - og det har vi gledet oss til lenge nå! Ellers skal jeg på vinterferie med mamma og pappa fra onsdag til søndag, noe jeg også ser frem til. Det skal bli deilig å komme seg litt bort, før det blir vanskeligere og krever litt mer planlegging når vi har baby i hus.

Likes

Comments

Mote

Morgenkåpe fra Missoni

Gjett om jeg skal nyte permisjonstiden i den deilige morgenkåpen!? Etter et drøyt år på ønskelisten fikk jeg den av alle jentene og Niklas i forbindelse med babyshoweren som ble arrangert for meg. Siden jeg måtte bytte størrelsen, endte jeg også opp med et annet mønster og en annen farge enn jeg i utgangspunktet fikk. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Perfekt med litt ekstra luksuriøse koseplagg nå som jeg skal tilbringe mye tid hjemme fremover - derfor kunne ikke tidpunktet vært bedre. Tusen, tusen takk til de fine venninnene mine, mamma, svigermor og Niklas.

Likes

Comments

Skjønnhet

Annonse (inneholder sponsede produkter)

Loving the light hair color

Jeg får ikke sagt hvor godt jeg trives i det lyse håret. Lyst i forhold til hva jeg har hatt de siste årene, i hvert fall. Jeg synes fargen passer utrolig godt til hudtonen min, og det føles fantastisk å se så frisk ut i ansiktet hele året, til tross for mangel på D-vitamin. Med det sagt, så har prosessen vært hard for håret, da det har blitt en del bleking. Med det har jeg også blitt nødt til å ta vare på håret mitt på en helt annen måte enn det jeg har pleid tidligere. Her kommer noen absolutte must til håret mitt om dagen:

MATRIX So long damage shampoo:
Perfekt for fargebehandlet og bleket hår!
MATRIX Brass off shampoo:
Nå som jeg har blitt såpass lys i håret, har det blitt viktig at det ikke blir for varmt - og da er denne helt fantastisk. Kjøler ned håret uten at det blir grått, lukter nydelig og er drøy i bruk. Denne bruker jeg cirka én gang i uken.
MATRIX Biolage shampoo:
Denne er redningen for tørt, nordisk hår - spesielt nå i vinterkulden. Tilfører ekstremt mye fuktighet og lukter friskt og godt.
MATRIX Biolage conditioner:
Balsamen til Biolage shampoo er definitivt produktet som fullfører behandlingen; gir enda mer fuktighet og håret blir silkemykt. Jeg bruker alltid balsam fra halsen og ned, altså ikke i hodebunnen - da vil håret bli mye fortere fett.

MATRIX Biolage serum/oil:
Jeg sverger til denne! Redningen når håret er elektrisk, noe som er hverdagskost på denne tiden av året. Håret blir dessuten ikke fettete og ekkelt, noe som selvfølgelig er veldig viktig.
MATRIX Break fix:
Enda en favoritt! Dette er en leave in hårkur - perfekt for meg som synes det er såpass pes å måtte skylle ut produkter flere timer senere. Den lukter magisk, og som etiketten også indikerer, pleier den ødelagt hår. Påføres i vått hår.
MATRIX Biolage mask:
En utrolig god hårkur som gjør håret silkemykt og friskt. Denne sover jeg med over natten, og prøver å bruke den én gang i uken. Jeg bruker alltid balsam etter endt kur.
BATISTE volume spray:
Jeg prøver å unngå hårvask for ofte, og dermed har dette blitt et produkt jeg bruker hver eneste dag. Selv når håret er nyvasket, er denne sprayen et must da den gir ekstremt god tekstur på håret, volum og en matt finish.

Alle produktene fra Matrix er fra salongen til frisøren min, Jorun (du finner henne på Facebook HER). Ikke nøl med å sende melding dersom du har spørsmål om produktene. Ellers svarer Jorun på spørsmål om time, priser, farger osv.

Likes

Comments

Graviditet

Hello week 34 (33+2)

Termin:
I dag er det nøyaktig femti dager til termin. Rimelig sprøtt at det hele er så nærme! Om en drøy uke er jeg offisielt høygravid.

Babyen:
Lille F er cirka 42 cm. og veier i underkant av 2,5 kilo, så nå begynner han å bli riktig så stor. Det blir stadig trangere plass å bevege seg på, noe jeg kjenner godt på bevegelsene - de er langsommere og større, men heldigvis hyppige.

Gravidsymptomer, plager og kroppslige forandringer:
Halsbrannen har blitt verre igjen, og jeg må nok bare krype til korset å kjøpe noe lindrende. Ellers plages jeg av skikkelig hold så fort jeg er i bevegelse, så det å gå turer i snøværet er ikke bare fysisk slitsomt lenger, men også ganske vondt - så nå må jeg virkelig ta ting i mitt eget tempo. Ryggen kjenner også godt på den ekstra vekten fremdeles. Utenom det, så er jeg ved veldig god mot, og begynner for alvor å glede meg til han ligger i armene mine.

Ukens must haves:
Pizza har smakt fortreffelig den siste tiden, og jeg kan ikke huske å ha spist det så mange ganger i løpet av så få dager - og jeg er i utgangspunktet en pizza junkie uten like.

Noe jeg gleder meg til:
Som nevnt begynner jeg å se fryktelig frem til fødsel nå. Eller, til fødselen er ferdig, blir mer riktig. Vi besøkte den nyfødte til et vennepar i helgen, og det gjorde noe med meg; det hele ble så veldig ekte! Fødselsforberedende kurs er dessuten bare én uke unna, så det blir også spennende.

Likes

Comments

Skjønnhet

Hello lighter hair

Endelig er prosjekt "bli-blondere" ferdig, og jeg sier meg endelig veldig, veldig fornøyd! Det er ikke bare-bare å gå fra nærmest sort hår, til å bli såpass lys som jeg er nå - men det fikser selvsagt Jorun, min faste, flinkeste frisør i alle år. Du finner henne på Facebook HER, og det er bare å sende en melding hvis du skulle ha spørsmål eller ønsker å bestille time. Hun holder til i storgata på Jessheim.

Nå synes jeg fargen er naturlig, jevn og passer utseende mitt godt. Jeg må nok slå meg til ro med at jeg aldri kommer til å bli helt lys, da det vil se noe unaturlig ut med tanke på at jeg er såpass mørk ellers - derfor ble en mørk blond/lys brun den perfekte tonen for meg. Men et par runder med bleking har satt sine spor, så jeg skal vise dere noen must haves til håret i nærmeste fremtid.

Likes

Comments

Hverdag, Mote

Annonse

Girl power from CaseApp

Jeg tipper flere er som jeg alltid har vært, og liker iPhonen sin best som den er - uten for mye dill dall. Vel, nå har jeg endret mening! Etter at jeg mottok disse dødskule dekslene fra CaseApp ser jeg hvor mye kult design gjør med mobilen min - samtidig som det er beskyttende, selvfølgelig. Ingenting er mer irriterende enn ødelagt, knust telefon, så at jeg kan forhindre det samtidig som jeg pimper iPhonen er perfekt.

Du får 20 % rabatt på alt hos CaseApp ved bruk av koden KRIFS20. Du kan designe egne produkter, eller velge blant de mange de allerede har - noe jeg gjorde. Dekslene er nette, men likevel i solid materiale. Det blir ikke lenge til jeg sender avgårde neste bestilling ❤

Likes

Comments

Graviditet, Hverdag, Personlig, Høydepunkter

Jeg har verdens beste venner og familie!

Jeg blir fortsatt rørt når jeg tenker tilbake på søndag - for en dag! Jeg ble overrasket med tidenes babyshower av de jeg er aller mest glad i. Det var umulig å holde tårene tilbake! Det er rart hvordan jeg har blitt så fryktelig sentimental, men det er ingen tvil om at alt venner og familie hadde lagt ned av planlegging og arbeid for å glede meg, ville beveget enhver. Jeg er takknemlig, overveldet og ydmyk over å ha så fine mennesker i livet mitt - og nå etter hvert lille F sitt liv.

Med kun tre bilder av gjengen, var det selvsagt ikke et eneste bilde hvor alle hadde begge øyne åpne - men det viktigste er tross alt at alle er med 💙 Tusen takk for den fineste overraskelsen jeg har fått!

Likes

Comments

Skjønnhet

Annonse

Empire of beauty

Endelig er Jenny og Empire of beauty på plass i nye lokaler, med nytt navn og nye behandlinger å tilby. Dette er stor stas! Jeg er selvsagt fortsatt fast kunde, og har faktisk hatt volumvipper i nesten ett og et halvt år allerede - og skal nok ikke slutte på mange, mange år. Hadde det ikke vært for graviditeten hadde jeg dessuten unnet meg en spraytanbehandling i vinterkulden. Sistnevnte får du til kun 299 kroner ut måneden, hvis det skulle være interessant. Jeg må også tilføye at tannblekingen er helt fantastisk - jeg hadde aldri forventet å få så hvite tenner etter endt behandling.

Du finner all informasjon du måtte trenge, samt timebestilling HER. Ellers er det bare å spørre meg, så skal jeg selvfølgelig svare etter beste evne.

Likes

Comments

Graviditet

Hello week 33 (32+2)

Termin:
Terminen fra ordinær ultralyd står fortsatt; 3. april. Med det sagt, så ville terminen blitt 29. mars dersom den skulle blitt endret ved forrige ultralyd vi var på. Poenget er uansett at han sannsynligvis kommer akkurat i månedsskiftet. Selv tror jeg 25. mars, så det blir veldig spennende å se.

Babyen:
Nå er han hele 40 cm. fra hodet til føttene, og veier gode 2000 gram. Nå er det først og fremst underhudsfett som lagres, og han legger på seg mye vekt i ukene fremover.

Gravidsymptomer, plager og kroppslige forandringer:
Ryggen min dreper meg om dagen. Alt fra mellom skuldre til korsrygg er ødelagt etter en lang dag. Halsbrannen er dessuten med på å ødelegge nattesøvnen, sammen med at jeg må tisse til alle døgnets tidet. Heldigvis er det hele midlertidig, og nå begynner jeg for alvor å se frem til at lille F melder sin ankomst.

Ukens must haves:
Ryggmassasje, frukt og love hearts. I utgangspunktet er jeg ganske matlei, og lystene forandrer seg oftere enn jeg bytter sokker. Frukt har vært gjennomgående smakfullt under hele svangerskapet, mens love hearts var noe jeg plutselig ville ha. I morgen kan det være noe helt annet.

Noe jeg gleder meg til:
Jeg gleder meg veldig til permisjon, først og fremst. Det er ikke til å stikke under stol at formen skranter litt om dagen, og jeg lengter etter å få slappet ordentlig av før det blir full rulle med baby i hus. Ellers nærmer fødselsforberedende kurs seg - noe jeg også ser frem til.

Likes

Comments