KREGSTERS

KALENDER / BÄDDA SÄNGEN / NOTEBOOK / STÄDA RUMMET

Hej kära läsare!

Jag inleder helgen med feber och under tiden jag nu ligger och små sover i sängen, kom jag över en artikel om framgång. Jag har alltid gillat att vara organiserad men att de ska bidra till framgång - i had no idea.

Framgångsrik - "Någon det går bra för, många positiva händelser och få missöden"

1. Kalendern
Att använda en kalender är för mig nyckeln till framgång. Du skriver ner möten och viktiga händelser som du bara inte får glömma. Det är det första jag gör varje morgon, titta igenom kalendern för att sedan ta mig an dagen med full koll på min dag.

2. Bädda sängen
Nu tänker du säkert, vad bädda sängen har att göra med framgång. Jo såhär är det att bädda din säng på morgonen giver en fullbordan. Det ger dig en avlägsen känsla av success att du är on top of things. Det är en otroligt bra vana att ha och finns inget skönare att komma hem till.

3. Notebok
Jag gillar att ha en notebok brevid sängen det är väldigt smart dels för sömnen men oxå för success, att skriva ner tankar som finns ger lugn.

4. Hålla rent
Att städa rummet är för mig, viktigt att göra innan jag går hemifrån, det är något jag alltid försöker göra.
Tänk dig att du har en jätte stressfull dag och du bara längtar till att lägga dig och sova. Men när du kliver in i ditt rum så möts du av kaos, kläder här och där det gör att ditt humör sjunker ännu lägre, det är mycket skönapre att komma hem om du möts av ett städat rum med sängen bäddad lite som på hotell. Plus att det bidrar till att bli framgångsrik, jag kommer då aldrig lämna mitt rum smutsigt igen😉

//Regina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments