KREGSTERS

KALENDER / BÄDDA SÄNGEN / NOTEBOOK / STÄDA RUMMET

Hej kära läsare!

Jag inleder helgen med feber och under tiden jag nu ligger och små sover i sängen, kom jag över en artikel om framgång. Jag har alltid gillat att vara organiserad men att de ska bidra till framgång - i had no idea.

Framgångsrik - "Någon det går bra för, många positiva händelser och få missöden"

1. Kalendern
Att använda en kalender är för mig nyckeln till framgång. Du skriver ner möten och viktiga händelser som du bara inte får glömma. Det är det första jag gör varje morgon, titta igenom kalendern för att sedan ta mig an dagen med full koll på min dag.

2. Bädda sängen
Nu tänker du säkert, vad bädda sängen har att göra med framgång. Jo såhär är det att bädda din säng på morgonen giver en fullbordan. Det ger dig en avlägsen känsla av success att du är on top of things. Det är en otroligt bra vana att ha och finns inget skönare att komma hem till.

3. Notebok
Jag gillar att ha en notebok brevid sängen det är väldigt smart dels för sömnen men oxå för success, att skriva ner tankar som finns ger lugn.

4. Hålla rent
Att städa rummet är för mig, viktigt att göra innan jag går hemifrån, det är något jag alltid försöker göra.
Tänk dig att du har en jätte stressfull dag och du bara längtar till att lägga dig och sova. Men när du kliver in i ditt rum så möts du av kaos, kläder här och där det gör att ditt humör sjunker ännu lägre, det är mycket skönapre att komma hem om du möts av ett städat rum med sängen bäddad lite som på hotell. Plus att det bidrar till att bli framgångsrik, jag kommer då aldrig lämna mitt rum smutsigt igen😉

//Regina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Mars närmar sig sitt slut och jag känner vårkänslorna bubbla. Varje vår återkommer jag alltid till den tidlösa blå färgen, jag älskar att piffa upp naglarna med en oas av olika nyanser, just nu rockar jag en underbar havs blå färg från Essie, den hittar du HÄR

Det är någonting med just blått som får mig att slappna av och må riktigt bra!

​Jacka​/Zalando, ​Linne​/Vera Moda, ​Jeans​/ Levis, ​Skor​/Adidas

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Nu när våren närmar sig, fyller jag gärna på i vårgarderoben med nya blusar, byxor och enkla tröjor som håller värmen men inte orsakar en bastu effekt.

Just nu älskar jag verkligen beige med vitt och svart, det ljusar verkligen upp min vardag efter det gråa muliga vädret som varit.

Hitta här:
○BYXOR Carlings, Tiger
○BLUS nelly.com, Miss Selfridge
○TRÖJA nelly.com, Vila
○KAPPA HM

//Regina

Likes

Comments

Hej!
Vi är Kregsters.
Vi är systrar, tvillingar med olika stilar och influenser. Följ våran blogg då vi är två sidor av samma mynt.

Du kan läsa om livsstil och fashion! Följ med oss på resor eller en enkel kaffe.

//Kregsterso

Likes

Comments