Hej bloggen

Det er noget tid siden jeg har opdaterede her på bloggen. Jeg har fået lavet en ny pude siden min første. Den første jeg fik lavet blev ikke særlig pæn. Så jeg valgte at lave en ny. Det er stadig i den sammen farve. Jeg sætter billedet ind af min nye pude når jeg kommer hjem. Den er også blevet skæv så den ser ikke særlig pæn ud.

Jeg er snart færdig med min stol, jeg mangler at finde ud af hvor kæderne skal være så den kan hænges op.

I får flere billeder når jeg kommer hjem, både af stolen og den nye pude.

Likes

Comments

Hej bloggen.

I dag fik vi besøg af nogen som er gode til sådan med en indretning. Jeg fik at vide at min stol den er fin som den er det giver den sådan en rose farve, og at jeg bare kan spraymale der hvor der er orange. Jeg kunne godt lide ideen med farven. Så jeg overveje, at beholde den som den er og sparymale der, hvor der er orange.

Så det er ihvertfald mit næste step.


Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg er begyndt at spraymale min hængestol hvid. Den mangler en ekstra omgang spraymaling som man kan se på billedet ved siden, jeg tror at efter jeg spraymaler den en omgang så ville den være fin.

Jeg har også prøvet at finde det stof som jeg gerne ville bruge til min hænge stol, jeg fandt ikke noget rose gold så det blev en lilla en. Jeg har målt hvor langt den skal være og nu er jeg begyndt at sy lidt på den.

Jeg er indtil videre godt i gang med mit projekt, jeg håber jeg når at blive færdig med den til tiden.. Næste gang skal jeg sy min pude færdig og så skal jeg skrive "Shirt" og så falder "R" et ned. 

Likes

Comments

Hej bloggen

I dag er jeg så starte på mit projekt. Mit projekt er en hængestol som jeg gerne ville lave. Det kan være mega fedt at sidde i en hængestol mens man læser en god bog eller bare slapper af så hvorfor ikke lave en? Jeg fandt den her orange hvad kan man sige plastik ting okay bare se på billedet ved siden så forstår i det haha. Men den har jeg så tænkt mig at få spray malet hvid og så få lavet en pude til den som man kan sidde på, sådan det bliver mere behagelige at sidde på, den skal så være rose gold og så skal der så noget på den jeg har lidt forskelligt i tankerne, jeg tænker lidt på “Dream” da det er en stol man skal sidde og drømme på,men så har jeg også tænkt mig at lave den lidt sjov ved at skrive “Shirt” på den hvor så “R’et” falder ned så der ligner der så shit på, som i kan se på billedet ved siden. På det øverste af stolen har jeg tænkt mig at der skal være malet flyvende rosenblade det kunne være vildt flot og anderledes.


Jeg fik ideen til mit projekt ved at se på en masse stole og bænke. Så kom jeg ligesom i tanke om at det kunne være fedt at lave en hængestol. Min første ide var sådan en stor hængestol altså ligeså stor som en bænk, nærmest bare en bænk uden ben, men så fandt jeg ud af at jeg dsv ikke havde til nok og var presset af personlig årsager så det blev til en mindre vision. I kan se alle billedere ved siden.

Jeg begyndte efter jeg havde formet stolen at tænke på farverne og så synes jeg den skal være helt hvid og så skal puden jo være rose gold, lidt anderledes og lidt mere mig. Jeg synes farverne passer rigtigt godt sammen, og det gøre det flot at se på, end hvis man havde farver der ikke passede særlig godt sammen. Jeg glæder mig allerede til at gå i gang med mit projekt og jeg glæder mig til i skal se det færdig resultat og følge med i mit projekt.


Likes

Comments