Halloj, och välkommen till mitt första blogginlägg! Tänkte berätta lite om vem jag är, vad jag brukar syssla med och vad ni kan räkna med att få se här på bloggen framöver. Let's go!

Okej, så jag är en krulltott på 19 år som heter Malin, och jag gillar att göra kreativa grejer, tyckte därför att "kreativamalin" kunde vara ett passande (fast ironiskt nog inte särskilt kreativt) namn på min lilla blogg. Framför allt så gillar jag att rita, favorittekniken just nu är nog färgpennor & pan pastels <3 Oftast ritar jag porträtt, men även djur är ett motiv som jag älskar att utmana mig med (ångrar mig dock varje gång det är dags att rita pälsen, hehe). Jag pluggar förresten till att bli gymnasielärare i bild & media, på Konstfack, det är asnajs! Tänkte skriva lite mer om det i ett framtida inlägg. Om ni vill så kan ni kika in på min Instagram @drawings_by_malin, där jag delar med mig av mina teckningar. Sen så har jag även en YouTube-kanal, vilket är skitkul! Den har också fokus på tecknandet, för det mesta lägger jag upp så kallade "speed drawings" (jag filmar hela teckningsprocessen och snabbspolar den), men ibland dyker det även upp lite andra typer av videos. "Drawings by Malin" heter kanalen! Utöver tecknandet så älskar jag även att fotografera, ett intresse som jag haft minst lika länge som ritandet. Framför allt så tycker jag om att gå ut i naturen och fotografera den samt djuren man kan hitta där, men jag har även börjat intressera mig mer och mer för porträttfoto, så ni kommer nog få se lite gott & blandat här! Jag tänker mig att bloggen ska bli en härlig blandning av konst, foto och lite annat kreativt smått och gott som jag pysslar med. Hoppas ni tycker det låter kul!

Här är två bilder från ett projekt jag gjorde i våras, där jag klädde ut mig till karaktären Kvothe från böckerna i serien "Berättelsen om Kungadråparen" (typ mina favoritböcker någonsin, skrivna av Patrick Rothfuss <3) och tog "självporträtt", tycker det blev rätt coolt! Bilderna är tagna vid Össeby kyrkoruin, älskar den platsen, är döpt där & om jag nånsin gifter mig ska det bannemej också ske där. Fy vad fint det är asså! (TIPS: klicka på bilderna om du vill se dem lite större)
Likes

Comments