Dessa små fina väskor hittade jag hos Röda korsets myrorna igår för totalt 150:-, jätte fina o annorlunda som blir fina att använda i sommar.
Köpte även mitt favoritgodis på Åhléns som verkligen kan rekommenderas.
Hoppas på ännu en fin dag och för mig blir det nog en sväng till Erikshjälpen idag

Åter en tavla av mig med tänkvärd text att ta till sig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta gäller inte mig idag iallafall😏jag ska åka och skänka lite saker till Erikshjälpen och även åka och slänga en del på sortergården...man samlar ju på sig en hel del när åren går och flyttar man så är det lika bra att gallra undan saker och "skräp".
Jag tycker om att samla på ord har jag ju berättat och mycket använder jag sedan i mina tavlor. Denna tavla är gjord på Canvas med akryl, tygbitar och servetter bland annat...
Önskar er alla en härlig och fin dag!

Likes

Comments

Imorse när jag var ute med våran fina hund Zorro var det frost, kallt och friskt med sol och fågelkvitter. Det är en sådan morgon man tycker det går bra att gå ut för då börjar man längta efter att sitta utmed husväggen- dricka kaffe och äta en liten kaka...att sedan alla vackra blommor börjar komma är ju oxå mysigt trots att allergin redan slagit till.

Önskar er alla en skön och härlig söndag!

Likes

Comments

Oj oj, hur ska detta gå? att blogga menar jag😳?, det är ju faktiskt första gången jag ska prova på detta...


​Bilderna som ni kommer att få se här i bloggen är tavlor gjorda av mig med tekniken " mixed media/ collage ".  Texten som står här på den bruna tavlan är det någon okänd klok människa som har sagt " livet går inte i repris, du är i direktsändning, lev ditt liv! lev nu! "

Jag kommer här i min blogg; lägga upp bilder på tavlor som jag har gjort och som jag gör, berätta lite om vem jag är och vad jag varit med om, dela kloka ord och tankar och visa upp saker som säkert inte bara för mig kan vara inspirerande utan kanske även för er.

Likes

Comments

" LIVET GÅR INTE I REPRIS, DU ÄR I DIREKTSÄNDNING, LEV DITT LIV! LEV NU! "