Öppna lådan

Jag heter Kajsa Bengtson Bok och bor i Stockholm. Jag jobbar som grafisk designer och kommunikatör inom ideell sektor. Jag är uppväxt i ett hem där kultur alltid varit närvarande. Min mamma arbetar med slöjd och min pappa är författare och radio- och filmproducent. Jag började på målarskolan som sexåring, tog mig vidare till bild- och form på gymnasiet, har läst kurser inom konst och skrivande i Stockholm och nu senast en kandidat i media- och kommunikationsvetenskap på Örebro universitet.

Kreativa lådan syftar till att inspirera till ett djupare intresse för stil och inredning. En förståelse för varför vi tänker på olika sätt kring hem och stil, varför vissa koncept eller stilar föds och återkommer, hur konst, mode och inredning kan kännas och påverka oss och hur vi kan utrycka oss genom dessa.

Min egen stil brukar jag beskriva som enkel. Att klä sig enkelt. Jag köper kläder som går att kombinera med flera olika plagg i olika sammanhang. I inredning står enkelheten för tydliga syften och strukturer där möbler och detaljer bär på något i sitt eget. Jag drar mer åt det robusta hållet än blommigt och romantik. Värme och trygghet kan föras fram genom rätt färgsättning, personliga föremål, tydliga syften och intressanta material. Det inger en annan typ av romantik på enligt mig ett friare sätt.

Pinterest finns mer inspiration och varför inte hänga med i min vardag via Instagram?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229