Ni har väl inte missat succén serien skam? Nej det skulle jag inte tro. Jag är helt fast i den och bara längre till säsong 4 kommer ut. Vem tror ni kommer vara huvudkaraktären ? Min favorit säsong är självklart 2:an. Noora är så vacker och är precis en sådan tjej man själv önskade att man va! Som många andra så tycker även jag att det verkligen är ett typ exempel på dagens tonåringar. Iallafall här jag bor. Det är ett ständigt hetsande om att man ska passa in som skam verkligen tar fram. Känslorna är klockrena tycker jag. I vissa filmer/serier kan jag känna ibland att allt är lite för lätt och lite för överdrivet. Men inte i skam. Vad tycker ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick en feeling av att berätta om min alla hjärtans dag som jag spenderade med min allra bästavän! Många har väldigt delade åsikter om den här dagen, själv så älskar jag den. Många tänker, framförallt yngre att det handlar om att umgås och visa kärlek till sin flickvän/pojkvän om man har någon. Och visserligen är det väl de man kopplar till men jag har vuxit upp i en familj där det bara handlar om att ta och ge kärlek extra mycket denna dag och tänka på allt det fina i livet.

Jag och min kompis tog en hemmakväll med nyttigheter (hehe;) och tittade på Parnevik. Riktig mysig kväll, hoppas ni hade en bra dag ni också!!

Likes

Comments

Hej ! Som ni kanske redan läst heter jag klara och är 14 år gammal. Detta är mina första ord jag skriver här på bloggen så mina händer darrar sig fram, ovant bland tagenterna. Jag har aldrig riktigt skrivit om mig själv på det här viset tidigare så jag är ganska nervös. Men jag hade tänkt att berätta lite om vad jag tänker skriva om här på bloggen och varför jag döpt den till "kramar" och inte mitt fullständiga namn.

Jag har alltid fått höra sedan jag var liten att jag har en stor vilja och starka åsikter. Som kan va både bra och dåliga i vissa sammanhang. Ibland kan jag öppna munnen och säga vad jag tycker och det blir helt fel och ibland tvärtemot beroende på vilket sammanhang. I skolan har det bara varit positivt då jag har väldigt lätt att formulera mig om mina åsikter. Därför skapade jag den här bloggen. För att få skriva av mig och även förhoppningsvis fått skaffat mig ett nytt intresse.

Jag döpte min blogg till "kramar" för att jag vill att bloggens namn ska ha en betydelse och även symbolisera mig trots att jag inte har mitt namn skrivit. Ordet "kramar" kommer ifrån min stora syster. Hon har ända sedan jag var liten haft 3 ord hon skrivit överallt, pratat om närsomhelst och betytt något för henne. Som idag betyder något för mig. "lek skratt & kramar". Hon säger att det är de hon inspireras och lever på. Utan lek ser jag inte roliga, utan skratt ser jag inga leenden och utan kramar ser jag ingen kärlek. Alla dessa ord betyder samma sak för mig. Min syster är min stora insperationskälla, min idol och min bästavän. Jag älskar henne mer än allt annat och hon fick mig att starta denna blogg!

Likes

Comments