Min måndag i bilder

Så, igår var jag ledig och tog tillfället i akt att spendera en del av dagen med min syster Sofia. Vi startade dagen med en pangfrukost på Pom&Flora som ligger på odengatan, Har ni in varit där, - så gå dit. Och beställ deras avokadomacka med kokt ägg (!) Garanterad fröjd för smaklökarna utlovas, och därmed en bra start på dagen. Utöver avokadomackan beställde jag även in en cappuccino, acaibowl och en fräsch "Pink Lemonade" med mycket smak av ingefära!

Efter frukosten drog sig Sofia vidare mot Handelshögskolan för att sitta med sin grupp och jobba på något pågående projekt. Själv hade jag inga större måsten, eftersom jag som sagt var ledig från jobbet, så jag tog mig vidare till Zara där jag fick med mig en mysig tröja. Blev inte så mycket mer shopping än så för dagen, men slår man ihop det med söndagens shopping så är jag nu tre plagg rikare på två dagar!

Tröjan från Zara // Ny blus från COS // Ytterligare en ny favorittröja från &other stories

När jag kom hem gjorde jag inget nyttigt. Glodde på tv och lagade lite lunch, typ. Runt sextiden ställde jag mig iallafall och lagade en vegetarisk pastarätt till mamma och Sofia som kom hem runt sju. Resultatet blev helt ok, men lite flingsalt var minst sagt välbehövligt att toppa med (som vanligt). Postade även bilden nedan på instagram, som jag passade på att ta när solen lyste in så fint. Lite påsk-känsla över det hela, eller vad säger ni?

Det var väl min måndag i stort sett. Avslutade min lediga dag med glass framför en film. Dröm-dag.

Gillar

Kommentarer