Den som väntar på något gott...

Hörna! Det är ju april nu? Två månader till juni?! Det känns ju helt galet egentligen, att tiden går så fort. Ångestladdande för vissa, peppande för andra. För min del känns det verkligen endast peppande. Jag har två saker som jag just nu längtar ihjäl mig till. Saker som jag längtar ihjäl mig till så pass mycket att jag har gjort nedräkning på mobilen som jag checkar av titt som tätt.

Först och främst... Jag ska till BALI! Själv. Eller ja, helt själv åker jag ju inte iförsig, men jag åker inte med någon jag känner sedan tidigare och därmed är det ett ganska så stort steg utanför min "comfort-zone". Resan bokade jag via Kilroy, som är ett företag som anordnar flera typer av resor för ungdomar. Man reser i grupp på minst tio ungdomar i åldern 18-25 år, och jag kommer vara borta i tre veckor från och med den 6/6-25/6. Jag kommer få uppleva snorkling, surfing, härliga yogapass och så mycket mer.

Det känns så fantastiskt att jag ska få uppleva detta i ett av de länder som har stått på min "bucketlist" så pass länge. Jag har länge haft drömmen om att surfa i ett tropiskt land och att resa på egen hand, och nu ska jag äntligen få göra det. Fram tills dess, vill jag gräva ner mig i fotoböckerna som jag inte har haft tid att öppna ännu, så att jag kan ta en massa härliga bilder väl på plats. 63 dagar kvar...

Next up... Stockholmsveckan! Den 17/7 drar jag tillsammans med fem tjejkompisar till Visby där vi lyckligtvis har lyckats hyra ett hus med cirka tio minuters gångavstånd från Visby. Vi kommer vara där hela veckan, och det kommer bli så jäkla fett. Bara strosa runt i hamnen med en glass i handen, hänga på kallis på dagen och utforska alla uteställen och restauranger på kvällen. Är övertygad om att vi kommer få en helgrym vecka, älskade Gotland <3 Veckan efter kommer min familj ner för att spendera tre veckor på vårt sommarställe. Får se om jag stannar kvar då eller om jag åker hem till Täby och jobbar, måste kolla läget med ledigheten eftersom jag ska till Bali också.


Vad har ni för planer den här sommaren? Ska ni resa, jobba, eller mest ta dagarna som dem kommer? Kommentera! 😄

Gillar

Kommentarer