Månedens goodiebox Mai

#reklame #reklamertinnlegg #annonse #annonsering #goodiebox #goodieboxno

Jeg er jo medlem hos Goodiebox vet dere, og jeg har allerede fått Mai måneds boks, som de så fint har kaldt Dancing in the Rain, og jeg elsker månedens boks! Så deilige produkter for hår, kropp og negler, denne måneden!

I denne boksen har jeg fått;
  • Hårmaske
  • Neglebåndsdytter
  • Hårbørste
  • Kroppsskrubb
  • James Read H2O tan drops face
  • Neglelakk

Jeg har klart å rote vekk begge hårbørstene mine så det å få en hårbørste i denne boksen passa meg helt utmerket! Og ikke minst skrubben eller svampen? Åh jeg gleder meg til å tusle i dusjen og teste den!

Og den H20 greia er visst noen dråper som skal dryppes i ansiktskremen og skal visst gi en deilig naturlig glød, gleder meg til å teste ut denne, så spennende.

Vil du også ha? Vil du også få en månedlig boks med deilige produkter for hud, hår, kropp, negler og ansikt? Du betaler kun 199kr i måneden, ingen binding og du får deilige produkter for minimum 600kr, du får noen produkter i full størrelse og andre i type testerstørrelse. Her kan du teste produkter og hvis du liker produktene kan du søke de opp og kjøpe flere eller full størrelse av de. Hvor genialt er ikke dette? Og det beste for min del er at produktene ikke er testet på dyr! Ingen av produktene eller merkene som Goodiebox sender ut er testet på dyr! Jeg som har dette som en hjertesak , altså dyretesting.


Men hvis du vil ha boks så trykk på linken og registrer deg i dag!

https://www.goodiebox.io/?ref=SkpFeEI5U3FoNmc9&utm_source=referral&utm_medium=sharehappiness&utm_campaign=Unique Link

Psssssssst!! Nye medlemmer i Mai måned får i tillegg 4 sminkekoster fra NIRE som en velkomst gave!
Så har du lyst på disse herlige produktene OG fire nye makeup koster ?
Da klikker du på linken og registrerer deg i dag!


//KP

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229