Det som ikke skal skje.

Hei dere. I går var en noe dramatisk dag som førte til at jeg ikke fikk skrevet noe til dere.

Dagen her hjemme startet som vanlig, stå opp, spise frokost, kledde på oss og gjorde oss klare for å dra i stallen.
På stallen går Oreo ALLTID i bånd. Jeg har ett magebelte hvor han er festa i slik at jeg kan ha frie hender når jeg jobber. Når jeg møkker boksen så knyter jeg han bare fast i en hylle sak som står der.
Uansett, vi skulle gå for å fylle vann i vannbøtta til hesten da vi møter på ei anna jente på stallen med sin hund. Den gikk da løs, men sto fot ved siden av henne og vi ble enige om at de kunne hilse.
Dette var en stor hund, en setter av noe slag. Plutselig så tar den tak over skulderpartiet/nakken på Oreo og løfter han opp og rister han.


Den følelsen når det skjer med din lille hund på knappe 3,5kg så blir du litt sjokkert. Du ser, leser og hører om de tilfellene overalt i media, og du tenker "det skjer ikke meg".. så naiv kan man altså være. Det var en skikkelig vond og ekkel opplevelse. Jeg fikk snappa til meg Oreo og løfta han opp for å se om han hadde fått noen synelige sår, men det hadde gått bra, slik jeg så det.
Vi gjorde oss så ferdige i stallen og ringte vet. Siden Oreo oppførte seg normalt så lot jeg det vente til vi var ferdige med stallarbeidet. Vi fikk heldigvis time raskt og fikk sjekka han ordentlig. Vetrinæren sa at vi hadde kjempe flaks denne gangen, men selv om vi hadde flaks denne gangen betyr det ikke at vi har like flaks neste gang. Han sa at i vårt tilfelle i går så hadde han i værstefall kommet ut av det med noen bitemerker i huden.
Så med andre ord så hadde vi kjempe kjempe flaks!

I dag er Oreo bare kjempe sliten så han skal få sove så mye han vil i dag. Så da er det greit vi ikke har store planer for agendaen. Kanskje det kommer en rørlegger hit, vi får se.


Hva er deres planer i dag?


//KP💛

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229