Yksinkertaiset ja tyylikkäät joulukoristeet

Koti on nyt koristeltu joulukoristeilla, vain kuusi puuttuu.
Todella simppeli koristelu riittää kotiin, jos paljon koristeita ei ole tai ei halua koristella kodin täyteen kaikkea turhaa.
Alapuolella pari vinkkiä, miten itse sisustin kotona.


Tämä upouusi joulukynttelikkö merkkiä Star Trading, sopii meille kuin tehty. Musta kynttelikkö tuo sitä jotain kotiin. Erottuu hyvin kaiken valkoisen seasta ja tulee todella kauniisti esille.

Sain tämän pikkujoululahjaksi ja olen niin onnellinen siitä. Tällainen puuttui meiltä kokonaan.


Todella helppo ja halpa kukka jouluksi on ostaa Hyasintti. Sen voi helposti vain laittaa vesilasiin ja se näyttää upealta. Olen aina ennen vihannut Hyasinttejä, mutta näin mielestäni lopputulos on todella onnistunut! Ostin näitä pari kappaletta ja ripottelin niitä ympäri asuntoa!


Ostin kotiin myös tähden joka oikeasti on lamppu, päätin kuitenkin jättää lampun kokonaan pois ja samoin kaikki johdot ja vain käyttää paperista tähteä koristeena pöydällä. Tämä myös helppo ja yksinkertainen tapa koristella.

Ikkunoista löytyy vielä pyöreät joulukranssit joissa on valot, ovessa itse tehty kranssi ja pari vanhaa Blossa pulloa joihin laitoin kynttilät. Vielä vain joulukuusi ostoksille ja se on siinä.

Pidän tästä helposta koristelusta, joka näyttää tyylikkäältä. En itse tykkää koristella punaisella.

Taas uusi päivä ja kohta onkin jo viikonloppu. Miten viikko meni taas näin nopeasti?

Miten sinä sisustat kotona? Kuuluuko joulunpunainen kotiin ja hankitko tänä vuonna joulukuusen?

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229