Valkoista ja mustia pilkkuja

Mekko - TÄSTÄ

Okei, ehkä ei ole niin hyvä asia että kirjoitan jokaisen blogitekstini jälkeen jossa kerron ostaneeni jotain, että shoppailu pitäisi loppua, koska nyt taas kerron teille uudesta löydöstä!

Jotta pelastan tämän tilanteen edes vähän kerron teille että mekko tuli samassa paketissa kuin pitsimekkoni ja löytyi myös alesta! Todella hyvä löytö jos minulta kysytään.

Eikö olekkin hieno? Hihat ovat täydelliset, samoin mekon pituus, v-aukko ja nauha vyötärön ympäri. Minä all day everyday!

Rakastan sitä että olen löytänyt vihdoinkin oman tyylini, mutta samalla pikkasen kauhistuttaa kuinka monta vuotta siihen meni. Tiedän jo nyt että lauantai illan asua ei tarvitse suunnitella, olen valmis.

Ja jotain jännempää on myös se että enään kaksi työpäivää jäljellä töissä! Miksi? Saatte siitä kuulla enemmän myöhemmin.

Juuri nyt on sisustushimo todella korkealla. Vain keittiö ja makuuhuone on valmis, kaikki muut huoneet saisi minun mielestäni uudistua. John toki ei ole ihan samaa mieltä tästä...

Tänään oli suunnitelmissa lähteä ulos valokuvaamaan Jenniferin kanssa ennen töitä, mutta sade alkoi ja pakko jättää väliin. Jos olin edes vähän valmis syksyyn äsken, perun sanani. Olen unohtanut kuinka pimeää syksyllä on, jotenkin tämä sadepäivä toi kaiken takaisin muistiin. Enemmän aurinkoisia päiviä, kiitos.

Taas iltavuoroon ja huomenna aamuvuoroon viimeisen kerran.
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät