Uusi viikko, jospa sitä tekisi jotain enemmän?


Talvi sen kuin jatkuu.. Alan olemaan jo aika kyllästynyt siihen ja odotan innolla kevättä. Se ei vaan taida tulla vielä pitkään aikaan.. Myymälöihin alkaa jo ilmestyä tennareita, pitsiä sekä kukkakuosia. Tämä saa minut vielä enemmän kevät/kesä fiilikselle. En jaksa enään talvisaappaita ja paksuja villaneuleita. Kevät, tule jo!

Olen myös miettinyt että aloittaisin treenaamisen. Vihaan treenaamista, mutta mietin silti että pitäisikö kuitenkin se salikortti hankkia vai jääkö se turhaksi? Minun on pakko kuitenkin jotain tehdä, tiedän että selkä myös kiittäisi siitä. En keksi oikein muutakaan, kun vuorotöitä on ja mihinkään säännöllisiin jumppiin en pääse ja tanssiminen viikkottain on mahdotonta..

Onko missään täällä Porvoossa saleja minne pääsisi kertamaksulla kokeilemaan, jos vaikka tästä tulisikin jotain?

Olen saanut vietyä Porvoon Löytöpisteelle vähän minun kirpparijuttuja ja ensimmäisellä viikolla oli ihan hyvin mennyt jo vaatteita ja muuta pientä. Vielä ainakin muutaman viikon ajattelin pitää pöytää siellä, koska vaatteita täällä löytyy iso kasa! käykää ihmeessä katsomassa jos löydätte itsellenne jotain!

Huomiseen!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Kommentit