Tyylikäs syysasu alelöydöistä


Hei kaikki! Täällä taas!

Nyt ollaan lomailtu Johnin kanssa ja Johnin on aika lähteä takaisin töihin, kun minä lomailen vielä 5 päivää!

Nyt löytyy kuvia arkistossa ja paljon. En malta odottaa että pääsen näyttämään ja kertomaan teille koko meidän reissusta ja näyttämään teille vähän myös asukuvia joita tuli räpsittyä matkan varrella!

Tässä ensimmäinen syysasu. Loaferit, mustat suorat housut ja vaalea paita korkeammalla kauluksella ja yksityiskohdilla. Rakastan tätä asua. Vihdoin löysyin itselleni mustat housut jotka ovat minulle sopivan pitkät. Kuvissa ne eivät näytä pitkiltä, vaan istuessa nousi paljon, mutta ne ovat. Housut löysin Bikbokin alesta ja 15€ täydellisistä suorista housuista, ei ole huono löytö.

Paidan väri ja malli on ihana. Käy töissä paremmin kuin hyvin, juhliin sekä arjen menoihin. Paidan löysin Gina Tricoosta -70% alennuksella. Ei sekään mikään huono löytö.

Ensiviikolle ei ole suunnitelmia, mitään sen suurempia ainakaan. Yritän vielä ottaa rennosti ja yritän muistaa lomailla. Tänään on päivä mennyt pyykin pesuun ja siivoamiseen.

Ihanaa uutta viikkoa! Yritetään nauttia maanantaista vaikka olisikin töitä luvassa ja syksyyn päin ollaan menossa.

Köyhä shoppailija

- Ja pieni muokkaus tähän, koska tänäänhän on siis lauantai eikä sunnuntai ja pääsemme siis vielä nauttimaan yhdestä vapaapäivästä ennen kuin uusi viikko alkaa. Terkkuja lomalainen joka näköjään päässyt kunnolla lomatunnelmiin ja sekonut päivistä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit