Tiistai ilta ravintola Madonnassa


Vihdoin olen taas takaisin. Niin monta päivää täytetty kaikella mahdollisella aamusta iltaan. Rapujuhlat, Sm-kisat, äiti täytti 50 vuotta ja ulos syömään tyttöjen kanssa.

Aivan ihania päiviä on ollut, mutta vähän liikaa yhdellä kertaa... Tänään on ollut vähän sellainen itku-potku-raivari päivä... Nyt olisi aika taas ottaa vähän rennosti, vielä yhdet synttärikahvit tänään, mutta muuten minut löytää kyllä vain ja ainoastaan sohvalta.

Eilen töiden jälkeen näimme tyttöjen kanssa Madonna ravintolassa joka sijaitsee Kalliossa, Haapaniemenkatu 5B.

Ravintola joka on noussut kesän aikana suureen suosioon. Olen halunnut tänne koko kesän ajan, mutta vasta nyt oli sen aika. Todella hyvää pastaa parhaassa seurassa tiistai iltana. Sää oli ihana ja taas oli vihdoin aika kertoa kuulumisia toisille!

Vaikka ruoka oli makuuni vähän kallista niin se oli todella hyvää. Pizzaa sekä pastaa saa gluteenittomana ja vielä ilman mitään lisähintaa, mikä oli positiivinen yllätys. Katkaravut ovat olleet suuri suosikkini koko kesän ajan ja voisin syödä niitä koko ajan. Joten ei ihme että myös eilen valitsin katkarapupastan itselleni.

Nyt kohta kahvittelemaan! Ihanaa keskiviikko iltaa.

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät