Tampereen majoitus Keskustorilla


Vihdoinkin on aika kertoa teille meidän matkan toisesta pysähdyksestä eli Tampereesta. Jos muistan oikein en ennen ole käynyt Tampereella, jos olen joskus pienenä, en siitä mitään muista enää.

Tämän majoituksen löysin päivä ennen matkaa Booking.com:ista vähän sattumalta. John rakastaa hotelleja ja sen takia yövyimme Porissa hotellissa ja minä sain valita toisen yön joka oli asunnossa. Itse majoituksen järjesti 2ndhomes.

Keskellä Keskustoria sijaitsee aivan upea kerrostalo, missä yövyimme. Alla olevassa kuvassa sijaitseva isompi parveke oli meidän parveke. Huone sisälsi aivan super upean parvekkeen, keittiön sekä oleskelutilan ja kaksi makuuhuonetta. 54 neliötä kaiken kaikkiaan.


Asunto Booking.com TÄSTÄ

Söimme alakaerrassa olevassa kahvilassa aamupalaa, kävimme ulkona syömässä, drinkeillä teatterin edessä ja Finlaysonin tehtaalla.

Kaikki toimi todella hyvin majoituksen kanssa. Ainoa miinus asia oli avainten hakeminen. Kävelimme 10 minuuttia johonkin lounas pizzeriaan mistä saimme avaimet ja siitä sitten takaisin Keskustorille. Onneksi sää salli ja oli ihana kävellä. Talvella ei varmasti olisi ollut ihan yhtä mukavaa.

Lähteminen oli helppoa asunnosta ja avaimet pystyi vain jättämään asuntoon. Nyt ei tarvinnut enää seikkailla minnekään.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen. Kylpyhuone oli vielä remontoimatta, muuten kaikki oli tehty. kylpyhuone oli vanha eikä sovinnut muuhun asunnon huoneisiin, mutta muuten asunto oli ihana ja viihdyimme todella hyvin yhden yön.

Paikka ei ole tehty juhlimiselle ja moneen otteeseen siitä muistutettiin. Suuren suuret sakot oli saatavissa metelöimisestä tai juhlimisesta.

Mutta todella hyvä majoitus jos olette menossa Tampereelle! Suosittelen.

Tänään on seuraavat rapujuhlat luvassa ja ennen sitä ihanan rento lauantaipäivä.

Kuullaan! Ja jos herää mitään lisäkysymyksiä majoituksesta, ottakaa yhteyttä!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

kulta tiskiallas,

erittäin mukava ... Pidän todella blogistasi ...

nivito.fi