Tammikuun ihonhoitotuotteet


Jo nyt päättyy tammikuu ja siirrymme helmikuuhun. Tuntuu siltä että joulu oli äsken ja samoin uusi vuosi, mutta todellisuudessa on mennyt jo kuukausi siitä. Vielä ennen kuin mennään helmikuulle ehdin vinkata teille minun tämän kuun ihonhoitotuote vinkit.

Ensimmäiseksi Ritualsin punainen kynsilakka. Väri on juuri se täydellinen punainen väri. Rakastan punaista kynsilakkaa. Punainen kynsilakka ja punainen huulipuna, voiko se koskaan olla väärin? Tyylikästä sekä klassista.

Toinen kuukauden lemppari on myös kynsilakka, tämä kynsilakka on ostettu H&M:ltä ja värinä on nude/beige nimellä Bare with me. Helppo kynsilakka arkeen. Itselläni kynsilakka ei säily kynsillä enemmän kuin päivän tai pari töiden takia, joten niitä pitäisi lakata koko ajan, mitä valitettavasti en jaksa.. No kuitenkin tämä kynsilakka on kaunis, mutta ei niin näkyvä ja vaikka kynsilakkaa on vähän lähtenyt se ei näy niin selkeästi kuin punainen lakka. Eli päivän pelastus!

Seuraavaksi Chloén love story vartalovoide joka tuoksuu aivan fantastiselta. Voisin vain tuoksutella sitä koko ajan. Pullo on niin kaunis että tätä tuotetta en raaski edes käyttää!

Neljännes tuote on myös kynsiin liittyvä. Minulla oli yli vuoden rakennekynnet, mutta kalliin hinnan vuoksi jouduin ne lopettamaan ja palaamaan/totuttelemaan lyhyisiin, lohkeaviin omiin kynsiin.
Koska olin kuullut tästä päätin ottaa enemmän asiasta selvää ja ostaa tätä itselleni. Kyseessä on Mavalan scientifique K+. Se vahventaa pehmeät, lohkeilevat ja liuskottuneet kynnet. Itse käytin tätä paljon kun poistatin rakennekynnet ja nyt harvemmin. Aina kun laitan uutta lakkaa, käytän tätä ensin. Vaikka kynteni eivät mitenkään ole pitkät, ne eivät kuitenkaan ole yhtä pehmeitä enään. Ne menevät niin helposti halki töissä että pitkät kynnet ovat toivoton tapaus. Rakennekynnet ovat taas haaveissani, mutta valitettavasti en taida niitä pystyä laittamaan. Ehkä kesällä sitten kuitenkin, hehe.

Ja tämän kuun viimeinen vinkki on Clarinsin kasvopesuaine joka on aivan mieletön! Minun vanha loppui ja sain tämän tilalle. Ensin olin vähän skeptinen, mutta koostumus ja lopputulos on todella hyvä! Nyt pesen tällä joka ikinen ilta. Tuotetta ei myöskään tarvitse paljon vaan on todella runsas!

Tänään onkin aika kampaajalla, vihdoinkin! Ja illalla Matoman keikalle! Sillä välin aion juoda paljon teetä koska eilen illalla se flunssa sitten iski. Nyt olisi pitänyt olla fiksumpi ja olisi pitänyt jättää tälle päivälle kaikki suunnitelmat pois..

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Kommentit