Täällä taas


Hei ihanat lukijat. Pitkästä aikaa!

Pieni tauko sattui tähän väliin. Suunnitelmissa se ei ollut, mutta tuntui siltä että elämä pyöri vain samojen asioiden ympärillä ja tekstit täällä blogin puolella olivat koko ajan samoja, joten inspiraatio katosi.

Olemme päässeet synkimmästä ajasta ohi ja päivät ne vain pitenee. Oikeaan suuntaan päin siis ollaan menossa.

Olen ehtinyt vaikka ja mitä, mutta oikeastaan mitään sen enempää ei ole tapahtunut. Nyt ajattelin kuitenkin istahtaa pöydän ääreen, kaivaa tietokone esiin ja kirjoittaa siinä toivossa että tulen taas bloggailemaan jatkossa enemmän. Oli ihana kyllä tässä välin kuulla miten moni kysyi mitä blogilleni on käynyt tai onko minulle tapahtunut jotain. Kaikki hyvin, mutta näin lyhyesti taisi talvimasennus iskeä tai ehkä pikemmin Korona-masennus.

Helmikuun puolessa välissä ollaan. Eilen vietimme Johnin syntymäpäiviä hänen perheensä kanssa, ilman mitään sen enempää. Hän ei todellakaan tykkää syntymäpäivän vietosta. Minä taas rakastan sitä.

Tähän viikonloppuun on mahtunut paljon. Perjantaina alkoi minun ihka ensimmäinen talviloma ja huomenna aamulla lähdemmekin sitä viettämään. Olemme viettänyt Johnin syntymäpäiviä ja käyty katsomassa Porvoon valoja, jotka olivat nyt viikonloppuna. Tänään nautittu ystävänpäivästä ilman mitään sen enempää ja samalla syöty laskiaispullia! Itse rakastan pullaa ehkä eniten kaikista herkuista ja näin gluteenittomana se todellakaan ei ole helppoa... Onneksi äiti leipoi minulle niitä ja hyvää oli!

Seuraavaksi täällä bloginpuolella tulee talvisia kuvia ja jotta bloggaaminen ei jäisi lyhyeen lähettäkää viestiä vaikka Instgramin puolella (@idaemilii), mitä te tänne sisältöön toivoisitte!

Ihanaa uutta viikkoa! Minun tapauksessa lomalle lompsis!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit