Pumpulin oksat ja muita kodin juttuja


Tässä taas vähän yksityiskohtia kodistani.
Juuri nyt pidän kodistamme todella paljon, olemme saaneet paljon tehtyä ja kohta alkaa alakerta olemaan valmis.

Nämä pumpulin oksat ovat lemppareitani ja ne sopivat meille todella hyvin. Olen todella huono viherkasvejen kanssa. Ja vaikka ne tuovat kodikkaan tunnelman kotiin, en saa niitä sopimaan mitenkään. Vihaan vihreetä.. Nämä ovat olleet jo täällä meillä melkein vuoden. Parasta näissä on se että ne ei tarvitse mitään hoitoa!

Rakastan myös uutta tyynyliinaani jonka tilasin H&M home:sta. Se tuo omaa pientä luksusta kotiin. Samoin tämä viltti jonka sain joululahjaksi. Minulla löytyy vain kotoolta pehmoisia ja pörröisiä vilttejä, joten oli hauska saada aivan toisenlainen. Tämä sopii täydellisesti kotiimme ja myös kaikkiin blogi ja Insta kuviin, hehe!

Vielä kuvassa piileskelevä lokki valaisin odottaa paikkaa (huomasin nyt että se on mukana kuvassa). Olen kai tottunut siihen että se vain piileskelee pöydän alla, en edes huomannut että se pääsi kaikkiin kuviin mukaan, hehe.

Pakko myös sanoa että olen ollut niin tyytyväinen näihin meidän baarituoleihin Ellokselta. En todellakaan vaihtaisi niitä muihin!

Paljon pieniä ja isompia yksityiskohtia kuvissani. Näette myös pilkahduksen meidän uudesta ruokatilan matosta. Se on juuri sellainen josta olen haaveillut! Nyt pitää vaan yrittää pitää se siistinä. Helpompi sanottu kuin tehty!

Minä teen töitä myös tänään, en malta odottaa että pääsen kotiin ja lämpimään saunaan. Se on minulle tärkeintä näin sunnuntaisin. Sen jälkeen olen valmis aloittamaan uuden viikon!

Kuullaan!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Bilderna är så inspirerande, vill också ha såna bommullskvistar! Varifrån skaffa du dina? 😍nouw.com/jenniferignatius
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Tack!😍 Dom här köpte jag förra våren från Granit😌nouw.com/koyhashoppailija
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229