Pitkä takki ja neulemekko

Takki - H&M // Mekko - Marks & Spencer // Vyö - Gina Tricot // Laukku - Malene Birger // Kengät - H&M

Rakastan näitä kuvia ja oli todella hauskaa päästä taas Niinan kanssa kuvaamaan pitkästä aikaa! Helsinki on vaan niin kaunis.

Lauantai. Olen juuri tullut kotiin mummolasta ja tänään on luvassa yksinäinen ilta ilman suunnitelmia! Kun kerrankin on aikaa tehdä jotain niin en teekkään mitään. Välillä se voi myös olla ihan hyvä. Minun elämä on aivan toisenlainen siitä kuin vaihdoin työpaikkaa ja vapaat päivät ovat nykyään harvinaista herkkua, koska iltavuorojen ja välivuorojen takia niillä päivillä ei paljoa saa tehtyä..

Toivottavasti saisin edes vähän kotitöitä tehtyä!

Iskeekö kenellekkään muulle paniikki nyt kun kelloja taas siirretään ja illalla on vielä vaikeampaa kuvata kun hämärä tulee jo tunnin aikaisemmin? Minulle iskee!

Huomaan että mustat vaatteet ovat taas suuressa suosiossa nyt kun ilmat kylmenivät. Yritän kuitenkin vähän piristää asua ja onneksi valitsin beigen takin mustan sijaan!
Tämä neulemekko alkaa olla huonossa kunnossa ja toivon löytäväni uuden, mutta rakastan tätä asukokonaisuutta! Tämä vyö saa myös ihanan pienen yksityiskohdan asuun.

Kenkäni olivat oikein löytö ja vaikka 3 vuotta sitten en pystynyt kuvittelemaan kävelevän kengillä joilla oli terävät kärjet ovat ne juuri nyt suosikkini!

Malene Birgerin laukku on enemmän työlaukkuni jossa kannan eväät ja muut asiat töihin. Vahingossa unohtui pikku laukku mukaan ja tämä laukku sai olla mukana kuvissa. Nyt kuvia katsellen huomaan että laukku todellakin on kaunis ja sopii myös moneen. En luopuisi tästä laukusta millään hinnalla!

Nauttikaa lauantai illasta ja kuullaan!

Köyhä shoppailija - Ida

#nouwoutfit

  • outfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229
Instagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemilii