Pärjä Ski suites - Syöte


En valehtele kun sanoin että ennen kuin löysin tämän huoneiston kävin läpi ainakin 350 mökkiä, mutta vaikka hienoja löytyi oli hinnat sen verran korkeat meille että ne eivät tulleet kuuloonkaan.

John halusi Himokselle, mutta marraskuussa en uskonut etelässä olevan lunta ollenkaan tänä talvena, koska viime vuonna ei ollut. Joten Himos ei tullut kuuloonkaan. No kunnon talvi tuli sittenkin koko Suomeen, mutta uskon myös että John oli iloinen siitä että lähdimme Lapin suuntaa. Maisemat olivat niin upeat!

Syöte oli aivan uusi paikka meille ja ennen tämän varaamista en ikinä ennen ollut kuullut paikasta. Hinta oli sopiva ja poreamme parvekkeella kuului hintaan. Jos olette mökkejä etsineet olette varmaan huomanneet että melkein kaikissa paikoissa poreamme kuuluu lisähintaan noin parilla sadalla eurolla. Joka tuo ihan mukavasti hintaa päälle jo sen kalliin mökin hintaan.

Huoneistoja on neljä ja kaikki sijaitsevat takarinteiden alapuolella, noin 20 metrin päässä hissistä.

Me majoituimme Pärjä Ski Suites 4:ssa joka oli pienin niistä. Yksi niistä on paljon isompi kuin muut ja toisilla oli vielä ylimääräinen parvi, mitä meillä ei ollut. Meillä oli kuitenkin kulma huoneisto ja todella paljon suurempi parveke kuin muilla, samoin ikkunat olivat paljon suuremmat ja niitä oli enemmän. Joten viihdyin todella hyvin. Ja vaikka tämä oli pieni, niin tämä oli kahdelle ihmiselle paras vaihtoehto. Parveke ja ikkunat teki niin paljon huoneistolle.Poreamme oli mitä parasta. Siellä viihdyimme pitkään joka ilta ja olen onnellinen että löysimme huoneiston poreammeen kanssa, se todella teki paljon. Niin rentouttavaa laskettelemisen jälkeen. Talvilomasta nautittiin täysillä.

Koska ajoimme tänne otimme omat lakanat mukaan. Muuten pienellä lisähinalla ne olisivat saaneet lainattua.

Keittiö oli hyvä ja kaikki tarvittava löytyi paikan päältä. Jos kuitenkin aiotte kokkailla on hyvä muistaa ottaa mausteet mukaan, koska sellaisia ei ollut ollenkaan. Kaikki paperit, tiskiaineet ja muut mitä kerrottiin olevan löytyi paikan päältä ja enemmän kuin mitä piti, joten mikään ei loppunut kesken ja jos jokin olisi loppunut kesken sai sitä hyvin Syötteen marketista ostettua.Teimme joka aamu aamupalan huoneistossa ja joku lounas tuli myös tehtyä täällä.

Ihaninta oli se että sijaitsi oli niin lähellä mäkeä että kahvi ja vessa tauot pystyi helposti pitää huoneistossa, eikä julkisille paikoille tarvinnut mennä. Varsinkin näin Korona-aikaan täydellistä.

Olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen meidän valintaan. Hinta oli hyvä, paikka oli hyvä ja samoin mäet. Ihanat maisemat ja paljon tekemistä. Luontokeskus aivan vieressä ja moottorikelkan vuokraus sijaitsi samassa talossa. Pärjä Ski Bistro sijaitsi myös samassa talossa, josta sai todella hyvää ruokaa ja ihanaa palvelua. Huipulle pääsi hissillä joka sijaitsi ihan vieressä. Hissillä joka sijaitsi vieressä antoi todella upeat maisemat, mäki oli korkea, jonka takia maisemat olivat paljon upeammat kuin Syötteen toisessa hississä joka oli taas pitkä ja loiva.

Huoneistot ovat valmistuneet vuoden 2019 lopussa ja ovat siis ihan uusia. Ihana mökkifiilis, mutta kuitenkin myös moderniset. Oikein mitään valittamista ei ole. Huoneessa oli myös kuivauskaappi joka oli ihanaa näillä pakkasilla! Sauna oli ainoa miinus. Upean näköinen, mutta todella epämukava näin kunnon saunaihmiselle.Toivottavasti tässä oli teille tarpeeksi informaatiota huoneesta ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tämän jälkeen tulee todellakin olemaan vaikeaa lähteä mihinkään reissulle missä ei olisi poreammetta.


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille. Minulla on tämän viikon vapaat jo nautittu ja itse aloitan uuden "työviikon" nyt.

Terveisin,

Tykkää-merkinnät

Kommentit